yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Musical / 더 뮤지컬 ( 2011)
3. bölümü nerden izlediniz baktim bulamadim Sad
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
ben de bulamadim indirmek mi ne gerekiyormus canim benim de kotam yetmiyor! Aglama
Bu dizinin çevirileri neden yapilmiyor bileniniz var mi?
@nisem Esin'cim yapiliyor merak etme ama 3. bölümün çevirisi geç gelecek veya geldi. Çeviriyi yapan kisinin pcsinde sorun çikmis ve altyazilarda silindi haliyle. Bende bekliyorum. Biggrin
Goo Hye Sun varmis. ^^
Izlenicekler listeme alindi. Onay
Tanitim ve resimler için tesekkürler. Smile
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Bitince izlemek istiyorum. Smile Epey güzelmis. Smile Konu için tesekkürler.
(03-10-2011, Saat: 0:34)*mygirl* yazdı: @nisem Esin'cim yapiliyor merak etme ama 3. bölümün çevirisi geç gelecek veya geldi. Çeviriyi yapan kisinin pcsinde sorun çikmis ve altyazilarda silindi haliyle. Bende bekliyorum. Biggrin

Canim bilgilendirdigin için sagol bundan sonra dizilerle ilgili bir sorum olunca direk sana soracagim Biggrin
(03-10-2011, Saat: 12:14)nisem yazdı: Canim bilgilendirdigin için sagol bundan sonra dizilerle ilgili bir sorum olunca direk sana soracagim Biggrin

Bildigim bir diziyse bilgilendiririm Esin sen merak etme. hysterical Bu diziyide takip ettigim için biliyorum cicim. Biggrin Bu arada dizi hos bir dizi gibi en son 5. bölüme baktim altyazisiz, tabiki atlayarak. Abaza
ya mükemmel bir diizde alinda altiya kadar inglizce izlyebilirim indrisem ama izlemiyorum bilerek meraklanmak için meraktan çatliycam bence hizli gtmiyo yaa genelde dizilerde kizlar çok çabuk asik oluyolar hatta bazilari ilk bölümde bu seferde isler tersine dönmüs gibi Biggrin

[Resim: 18092039808097092945.jpg] Hizliupload.com

♥ SS501~Kim Hyun Joong ♥ (oppaların oppası )Biggrin
♥SS501 FAN CLUP♥
@selen kim Isler hizli gitmiyor mu ? Biggrin Yahu 2. bölüm sonunda ne oldugunu gördük diger bölümlerde pek farkli degil hani. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi