yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Master's Sun / 주군의 태양 (2013)
[Resim: i5ef.jpg]
[Resim: ufeo.jpg]
[Resim: tt0p.jpg]
[Resim: 6bt5.jpg]
[Resim: ep3i.jpg]
[Resim: phfn.jpg]
[Resim: j51n.jpg]
[Resim: g92q.jpg]
[Resim: 0lmx.jpg]
[Resim: fhq9.jpg]
[Resim: klc3.jpg]
(21-09-2013, Saat: 12:49)february yazdı: Herkes merak ile izlerken ben korkaklığım yüzünden hala izlemeye başlayamadım. .078.

Korkak biriyim izleyemem dedim ama merakım yüzünden son bölüme kadar geldim. Biggrin Tabi ilk bölümlerde olduğu kadar korkutucu hayaletler olmadığı için tüm bölümleri izleyebildim.Bu akşam da son bölüme izleyeceğim ama güzel biri dizi bittiği için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Blush Benim gibi korkacağını düşünen arkadaşlar mutlaka izleyin ilk bölümlerden sonra son bölüm nasıl geldi anlamayacaksınız. Onay
(21-10-2013, Saat: 13:06)february yazdı:
(21-09-2013, Saat: 12:49)february yazdı: Herkes merak ile izlerken ben korkaklığım yüzünden hala izlemeye başlayamadım. .078.

Korkak biriyim izleyemem dedim ama merakım yüzünden son bölüme kadar geldim. Biggrin Tabi ilk bölümlerde olduğu kadar korkutucu hayaletler olmadığı için tüm bölümleri izleyebildim.Bu akşam da son bölüme izleyeceğim ama güzel biri dizi bittiği için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Blush Benim gibi korkacağını düşünen arkadaşlar mutlaka izleyin ilk bölümlerden sonra son bölüm nasıl geldi anlamayacaksınız. Onay

Bende korktuğumdan çok düşündüm izlesem mi diye ama iyi ki izlemişim. Dün bitirdim, harikaydı. So Ji Sub'u yine böyle rollerde görmek istiyorum. Hep kasvetli çocuğu oynamasın. Biggrin
(21-10-2013, Saat: 13:32)puduhepa1307 yazdı:
(21-10-2013, Saat: 13:06)february yazdı:

Bende korktuğumdan çok düşündüm izlesem mi diye ama iyi ki izlemişim. Dün bitirdim, harikaydı. So Ji Sub'u yine böyle rollerde görmek istiyorum. Hep kasvetli çocuğu oynamasın. Biggrin

Bayram tatilinde uzak kaldığım için bende bitiremedim. Undecided Ben So Ji Sub'u bu rolde gördükten sonra hangi rolde olur ise izlerim. Biggrin Tabi sevimli Kang-Woo da asla unutulmaz. Biggrin
[Resim: 68e9.jpg]
[Resim: g96u.jpg]
[Resim: 05vo.jpg]
[Resim: are6.jpg]
[Resim: n9vf.jpg]
[Resim: 0exl.jpg]
[Resim: lyvo.jpg]
[Resim: oom4.jpg]
[Resim: dfao.jpg]
[Resim: i5od.jpg]
[Resim: ydjz.jpg]
[Resim: ev20.jpg]