![[Resim: pressconf956184535.jpg]](http://img17.imageshack.us/img17/7849/pressconf956184535.jpg)

Konuyu Oyla:
The Man Who Can't Get Married / 결혼 못하는 남자 (2009)
|
Mavi elbiseli resimlerinde 25-26 gibi geldi bana yuvarladim 30 oldu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Normal hali ne kadar farkli dizide ki halinden ya sanki iki farkli insan aslinda olmasi gerekende bu ya çok garip geldi böyle kot ve tshirtle görmek..
Gerçektende güzel bir diziye benziyor. Seyretmeyi gerçekten çok isterim. Tabi birileri izlerken beni çagirirsa
![]()
Evet ya bayagi tatli bir kiz ya dogal çok hos.
![]() ![]() ![]()
Öyledir
![]() Basrol oyuncusu degismis. Kim So Eun daha farkli bir rolde sanirim. Sadece komsusu ve belki de huylarini düzeltmesine yardimci bir kardes olacak. ![]() ![]()
Sarkici-oyuncu Uhm Jung Hwa japon yapimi bir dramanin Kore adaptasyonu “The Man Who Can’t Get Married” dizisine Ji Jin Hee ile ask konusunda bir baglantisi olan Jang Moon Jung rolü ile katildi. Otuzlu yaslarinda bir doktor daha gençken biriyle nisanlanmis. Fakat bazi sebeplerden ayrilmis ve uzun zaman yanliz yasamis bir bayandir. Çizgi roman okumayi ve internet üzerinden oyun oynamayi sever.
KAYNAK Uhm Jung Hwa'nin The Man Who Can’t Get Married'in bayan basrol karakteri Jang Moon Jung'u oynayacagi dogrulandi. Nisanlisindan ayrildiktan sonra flört meseleri ile pek ilgilenmez. Moon Jung 30’lu yaslarinda olmasina ragmen bir genç kiz gibidir. Çizgi roman okur ve internetten oyun oynamayi sever. Doktor olan Jang Moon Jung Cho jae hee ile hastasi oldugu zaman karsilasir. Kpculture |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi