yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Legend of Seven Cutter / Kariseuma Talchulgi (2006)
Bu film var elimde su an. Yorumlarin bir kismi olumlu bir kismi olumsuz. Smile En kisa zamanda umarim izleyebilirim bakalim nasilmis. Smile
İnsanlık yararına yapılan hiçbir şeye çoğunluğun onayı ile ulaşılmamıştır.Işığı diğerlerinden önce görmüş olanlar; yine diğerlerine rağmen, o ışığın peşine düşmeye mahkûmdur...
Bende daha 2 gün önce izledim filmi. Çok komik degil.. Espriler basta. Evet, küfürler çok fazla... Izledim ama memnun oldugumu pek söleyemem...
[/font][/align][/u]
hangi ruh seni duydu,benim kadar derinden
hangi gönülde yandın,böyle bir yangınla sen
ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören
ya hepsinin gözleri sana görmeden baktı
Giris, gelisme ve sonuç bakimiyla tamamen klise ve sonunda neler olabilecegini dogru tahmin ettiginiz bol argolu siradan bir film.
Buna ragmen izlerken sikilmadim ve birkaç yerinde güldüm. Angel
Izlesen de olur izlenmese de.
Izleyeli bayagi oldu bu filmi. Konusu basit, saçma ama sikmayan bir film. Bos vakit doldurma eglencesi olacak bir film. Izlemek izlememek kisiyi kalmis, bos vaktim var bu da eksik kalmasin izleyeyim diyorsaniz izleyin.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

konusu güzel paylşım için teşekkürler
Biggrin
Konusu basit ama eğlenceli bir film gidişatı az çok tahmin edilebiliyor ama izlemenizi tavsiye edebilirim Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi