yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Fugitive : Plan B/ 도망자 (2010)
(13-12-2010, Saat: 1:16)butterfly7 yazdı: Çok begendim bu diziyi: Onay Rain'in mimiklerine bayiliyorum. Abaza Biggrin

(25-11-2010, Saat: 20:43)*mygirl* yazdı: Dizide söyle bir saçmalik var. Ji Woo'nun Çin'deki adami bir bayanla sevgiliydi kadin Çince konusurken adam Korece cevapliyor veya kadina Korece soruyor kadin Çince cevap veriyor. Kai'nin patronu olan adam tekerlekli sandalyede olan mesela Korece konusuyor Kai Ingilizce cevapliyor. :d:d Yada Tayland'da olan adami Budist Rahip'le konusurken Korece söylüyor Rahip Ingilizce cevapliyor.

Herkes birden fazla dil biliyor demek abla. Isteklerine göre konusuyorlar. Biggrin Daniel mesela( dizideki adini bilmiyorum ) , Jin Yi ile Ingilize konusuyor , Jin Yi'de onunla Korece. Smile

Daniel, her dizisinde öyle. Hava mi atiyor ne. :img-bee: Biggrin
Ama hani baskan olacak kisi ile konusuyorya, onda ölüyorum gülmekten. Eminim adamda bir gram Ingilizce yoktur. :img-hysterical:
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(13-12-2010, Saat: 1:21)ßadqiirL_o5 yazdı: Daniel, her dizisinde öyle. Hava mi atiyor ne. :img-bee: Biggrin
Ama hani baskan olacak kisi ile konusuyorya, onda ölüyorum gülmekten. Eminim adamda bir gram Ingilizce yoktur. :img-hysterical:

Hahahahaha:img-hysterical::img-hysterical:
Çok ögretici bir dizi o yüzden. Korece, Japonca, Ingilizce ohooo. Nerde var böyle bolluk.BiggrinBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
(13-12-2010, Saat: 1:21)ßadqiirL_o5 yazdı: Daniel, her dizisinde öyle. Hava mi atiyor ne. :img-bee: Biggrin

Hava attigindan degil, Koreceyi çok iyi bilmiyor Daniel, o yüzden Ingilizce konusuyor genelde. haha Biggrin

(13-12-2010, Saat: 1:16)butterfly7 yazdı: Çok begendim bu diziyi: Onay Rain'in mimiklerine bayiliyorum. Abaza Biggrin
Herkes birden fazla dil biliyor demek abla. Biggrin Isteklerine göre konusuyorlar. Biggrin Daniel mesela( dizideki adini bilmiyorum Smile ) , Jin Yi ile Ingilize konusuyor , Jin Yi'de onunla Korece. Smile

Onu bende düsündüm yani herkesin birden fazla dil bildigini ama genel olarak saçma yani. :d Onu geçtim hadi Kore'li adam Çin'li kadinla konusuyor kadin ona Çince soruyor adam Korece cevap veriyor. :d Genel olarak mantiksiz bir durum ama alistik ne diyelim. :d
(13-12-2010, Saat: 16:08)butterfly7 yazdı:
(13-12-2010, Saat: 1:21)ßadqiirL_o5 yazdı: Daniel, her dizisinde öyle. Hava mi atiyor ne.

Hava attigindan degil, Koreceyi çok iyi bilmiyor Daniel, o yüzden Ingilizce konusuyor genelde. haha Biggrin

Saklan Ama tarzi güzel yinede. Abaza Ayse ablanin dedigi gibi, Çince soru sorunca Korece cevap verilmesi gerçekten mantiksiz. Biggrin Saskin

Yakinda küçük bir çocuk çikar, onunda 2-3 dili olursa hiç sasmayin. Biggrin Rain ile Çince, Daniel ile Ingilizce konusur. :img-hysterical:

Heyt tam benlik dizi, ben olmaliydim bu kadroda. Biggrin Hem Almanca, hem Türkçe, hem Ingilizce. Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Vov süper Bi Rain, Daniel iki yakisikli ve macera Onay Fragmani izledim süperdi yarim yamalak izlemeyi sevmedigim için bütün bölümlerinin çikmasini bekliyecegim. Simdiden 3 bölüm çikmis bile elinize saglikSmile
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Arkadaslar neden bu dizinin devami yok, bilgisi olan varmi?
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Paylasim için teskkürler ^^
Türkçe Altyazisi içinde nereden indirip izleyebilirim bana mesajla linkini atabilirmisiniz acaba ben bulamadimda ??? Sad
Sonunda basladim bu diziyi de izlemeye... :9

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi