26-05-2010, Saat: 19:02
Anam Rain ` in dizisi
Çok merak ediyorum.
Çok merak ediyorum.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
|
The Fugitive : Plan B/ 도망자 (2010)
|
|
26-05-2010, Saat: 19:02
Anam Rain ` in dizisi
Çok merak ediyorum.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
27-05-2010, Saat: 1:53
Paylasim için tesekkürler canim.
Süper Rain'i yine ekranlarda görebilecegiz.
Lee Na-young to star in new TV series with Rain Lee Na-Young yeni televizyon dizinde Rain'le birlikte ![]() Koreli oyuncu Lee Na-Young, yakinda KBS TV'de baslayacak olan geçici ismi "Fugitive" dizisi kadrosuna alindi. Çesitli kaynaklardan, oyuncunun bas aktris olarak Rain'in karsisinda oynamak için hazirlaniyor. Lee'nin ajansi haberler hakkinda tedbir aliyorlar, bununla birlikte ajans su an "görüstüklerini" söylüyor ama anlasma henüz sonuçlanmamis. "Fugitive", son zamanlarin gözde dizisi The Slave Hunters'in arkasindaki ikili, ünlü televizyon yapimcisi Kwak Jeong-hwan tarafindan yönetilecek ve Cheon Seong-Il tarafindan yazildi. ------------------------------- Korean actress Lee Na-young has been cast in upcoming KBS TV series tentatively titled "Fugitive". According to various industry sources, the actress is set to play the female lead opposite Rain. Lee's agency remained cautious about the news, however, saying they are "in negotiations" but has not yet finalized the deal. "Fugitive" will be directed by noted television producer Kwak Jeong-hwan and written by Cheon Seong-il, the duo behind the recent hit TV series "The Slave Hunters". (hancinema.net / 06.06.2010)
Rain, yeni bir dizide oynayacagina çok sevindim.
Bu arada rol arkadasi izlemek istedigim Daddy Like Woman adli filmde de oynuyor. Bende diyorum nereden tanidik geliyor bu aktris bana? ![]() Güzel bir paylasim olmus tesekkürler.
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫
☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
17-06-2010, Saat: 15:45
Yasasin! :muzikgurubu: Yeni Rain dizisi .
Gelse de izlesek biran önce. Tanitim için tesekkürler.
★☆♥BumiEsma♥★☆ ![]() ♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫ "Fugitive" casting Daniel Henney ![]() Aktör Daniel Henney, "Fugitive" isimli yakinda baslayacak olan mini dizide yer aliyor. Bu dizi Kore'de son 4 yilda oynadigi ilk dizi. Son zamanlarda dizideki Jinny rolünü Lee Na-Young tarafindan oynanmasindan sonra Daniel Henney'de kadroya dahil oldu. Rain'in canlandirdigi Ji-Woo'nun Jinny'e olan askiyla bir ask üçgeninde olacak. Daniel Henney'in son dizisi "My Name is Kim Sam-Soon" ve "Spring Waltz". Çeviri: nilamman --------------------------- Actor Daniel Henney is in the upcoming mini series, "Fugitive". It will be his first drama in 4 years in Korea! He has been casted in this drama recently in a role taking care of Jinny acted by Lee Na-young. He will be in the love triangle with Jiwoo acted by Rain for Jinny's love. Daniel Henney's last drama was "My Name is Kim Sam-soon" and "Spring Waltz". Source: hancinema.net / 20.06.2010
Tanitim için tesekkürler.
İmza fazla yer kaplıyor.
(21-06-2010, Saat: 0:54)nilamman yazdı:Vay demek ki iki yakisikli bir aradaysa kesin izlenir bu dizi.
Hello,Hello you Infinite boy !
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|