yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The First Days of Your Membership...
bende greatjanggeum ve ecegül sayasinde forumda onlardan yardim aliyorum yani ben forumda dah çok gezerim
ben siteye 5 aydir üyeyim..hiç kimseyi tanimiyorum vallaha..herkesi tanimaya çalisiyorum..panele bakiyorum herkes ne güzel birbiriyle konusuyo.ben kendimi çok yalniz hissettim vallaha..ilk günlerim sayilir bu da benim..

ilk üye oldugum zamanlar sitenin ismi denizlerimparatoru.net'ti ve yalnizca denizler imparatoru muhabbeti edilirdi,zaten biz de yalnizca onu biliyorduk..tabi bu olay yaklasik 4 sene öncesine tekabül ediyorSmile yine çok samimi bir ortam vardi,tadina doyulmaz sohbetler ederdik,çok eglenirdik..o zamanki üyelerin çogu simdi yok,keske olsalar da eski günleri yad etsek(yaslandim mi neSmile) zaten o zaman az üye verdi hemen hemen herkesi tanirdim,simdi aldi basini gitti site tanimadigim çok fazla kisi var,zamanim da olamadigindan ortamin içine giremiyorum pek..ama her seye ragmen bu site benim ilk göz agrim ve bu ortami bulabilidigim baska bir yer yok..

ilk olarak kimlerle tanistigima gelince hazal nickli bir üye vardi ilk kez onunla konusmustum sohbet panelinde ama sonra bir daha hiç görmedim..aksamyildizi,gülsah yeomjang,bu-il(önceki nicki bgm moojin'di),kiday baksi(hilmi abicim hala vazgeçilmezdir,selamlar saygilarSmile),janghwa,zeze,gözlem,webber ve niceleri..ne muhabbet ederdik ya hatirladm da hüzünlendim,nerdesiniz arkadaslarim??Smile

ben katilali fazla zaman olmadi ama geçekten çok samimi ve saygili bir ortamla karsilastim gerçegi söylemek gerekirse beklemiyordum simdi keske daha önce katilsaymisim diyorum
1 sene oldu.Üyeligim ilk günlerinde sadece Düslerimin Prensi ve Joo Ji Hoon ile ilgileniyordum Smile Ama simdi tamamen Kore'yle ilgileniyorum Smile Konu için tesekkürler
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

be n baya dir üyeyim ama hala kendimi yabanci hissediyorum alttaki sohbette bi iki kere bisi yazdim kimse cevap vermeyince moralim bozulduAglaelsalla
üyeligimin ilk günlerindeyim ama yeni konu yeri nerden açiliyo bilmiyorum anket yapcam yapamiyorum hiç bir arkadasim yok süzme acemiyim yani yardim bekliyorum ki büyük bir ihtimalle bu 8.sayfadan sonraya geçecegi için hiç kimse okumaz 8.sayfaya fln yazanlardan baska
(24-02-2010, Saat: 22:05)hong yazdı: üyeligimin ilk günlerindeyim ama yeni konu yeri nerden açiliyo bilmiyorum anket yapcam yapamiyorum hiç bir arkadasim yok süzme acemiyim yani yardim bekliyorum ki büyük bir ihtimalle bu 8.sayfadan sonraya geçecegi için hiç kimse okumaz 8.sayfaya fln yazanlardan baska

Her bölümün altinda yeni konu yeri vardir oradan konu açmaniz mümkün anket içinde yardim bölümünde faydalanabilirsinizSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Ilk Günümde bütün sitenin Tamamini Dolasmistim en çok merak ettigim seyde korece yazabilmekti çok ugrasmistim bunu için sonra siteye eklendigini gördüm yükledimm Smile En çok iliglendigim Sayfa lee Jun Ki nin Sayfasiydi Smile My Girl FelanBiggrin o diziye bayiliyodum sonra diger kore dizileriylede Tanisinca bütün konular ilgimi Çekmeye Basladi Simdi Bütün Konular Hakkinda Ufakda Olsa Fikrim Var Daha Çok Ilgimi Çekiyo Smile)

''Lee Hong Ki Saranghe ''

Bu agustos 2.yilim doluyor.. ilk günlerimi hatirliyorumda daldan dala atliyodum hatta bu yüzde bi konuya büyük harflerle yazdigim için - rep almistim SadSad iste öyle sonradan 3-4 ay sonra bana - veren kisi beni mod yapti SmileSmile Özetle ilk günler berbattim Smile
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi