yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The First Days of Your Membership...
ben hala ilk günlerimdeyim ama ilk üye oldugumda biraz sikinti çektim msn konusunda msn imi kabul etmiyordu ama bu beni engellemedi (aja aja figthing) Smile ben de mecburan arkadasimin msniyle üye oldum.imzami ve kisisel degisikliklerimi nerden yapicagimi bilmiyordum ama sonunda buldum. :icon­­_redface: simdi de korea-fans da oldugumdan ve bu kardeslik duygusundan tatmaktan mutluluk duyuyorum....Opucuk
ben hala yeni üye sayilirim be nde herkes gibi çok acemiydim hala da bazi seyleri yapamiy orum ilk olarak cheko'ya(çok sagolsun hala da bana yardim ediyor) sonra setenay ablama(hemserim Biggrin) tesekür ediyorum ilk olarak konusma paneline herkese iy i bayramlar dilemistim setenay abla bana ordan bisiler yazmis bende görmedim tabi sonra chekoyla is birligi yapmis cheko bana ö.m atti böylelikle bana yardim ettiler ikisine de tesekür ediy orum tekrar beni yalniz birakmadilar Opucuk

21.05.2011 ♥

Lonely . . .

wiseacre_daisy ♥ zesyo5 ♥ yoyeha
Ben üye oldugumda kimseyi tanimiyordum üye oldugum gün bir imza yarismasina katildim sonra eglenceli geldi (baktim kazaniyorumda) ne var ne yok hepsine katildim Biggrin Biggrin
Aradan 1 hafta falan geçti (benim yapmadigim istek katilmadigim yarisma yokBiggrin)sohbet panelindekilerin konusmalarini izliyorum uçmuslar yani komedi filmi izlesem bu kadar gülmem Biggrin neyse bende selam yazdim hepsi birden ''oo sen mi geldin'' diyince önce sasirdim sonra benden önce biri selam falan mi yazdi diye bakiyordum ki benmisim Biggrin
Sitede ne beni taniyan nede benim tanidigim kimse yok ama herkes adimdan biliyormus böylece sitede yavas yavas taninmaya basladim..
Ilk arkadasima gelince merveaydin (birtanem benim Opucuk )
Tanimiyorsaniz tanismanizi tavsiye edecegim ilk kisilerden sizi sizden daha çok düsünür ve ona göre hareket eder ayrica espiri kabiliyeti benim kadar olmasada yüksektir ancak kizdirmaya gelmez Biggrin
Kisacasi sitede taninmama yardimci olan sey sicakkanliligim ve tasarima olan düskünlügüm Smile
Hepinizi çook seviyorum benimle arkadas oldugunuz ve tanimaya çalistiginiz için tesekkürler .. Smile
___________ Rain Kardeşliği Smile
ADIMIN YAZDIĞI TÜM FANLAR
Ben üye olmadan önce forumu hep takip ediyordum.Biggrin Sonra üye oldum.Ilk üye oldugumda daha kimseyi tanimiyordum.Sonra hemen Se7en Fan'a üye oldum.Opucuk Daha sonra Asli ablam asli_7_nur,bitanem (sheyma) ve nur_ay16 ile tanistim.Biggrin Ve hala burada olmaktan ço...k mutluyum.
ya imza eklemek istiyorum ama nasil yapicagimi bilmiyorum yardim edebilirmisiniz
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Benim yeni üye oldugum zamanlarda gerçekten kendimi çok yalniz hissetmisim, kimseyi tanimiyordum çünkü...
Sonradan yavas yavas isindim buraya, ve simdi buranin bir ferdi olmaktan çok mutluyum Biggrin

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

(31-12-2009, Saat: 22:35)elif94_cb yazdı: Benim yeni üye oldugum zamanlarda gerçekten kendimi çok yalniz hissetmisim, kimseyi tanimiyordum çünkü...
Sonradan yavas yavas isindim buraya, ve simdi buranin bir ferdi olmaktan çok mutluyum Biggrin

...
Korea-fans ailesinin sicakligini hissettim beni herseyden mutlu eder oldu...
Kendimi bu ailenin içinde gelistirdim...Kan bagiyla olmasada benim manevi ailem oldu bir anda vede ben bu ailenin içinde olmaktan mutluluk duyuyorum...Iyi ki sizi tanimisim iyiki siz vardiniz Smile
korea fansta ilk üyelik zamanlarimda kendimi yalniz hissediyordum.sonra konusa konusa bir sürü arkadasim oldu.üyeligim 1 yili geçiyo.bu sitenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.:muzikgurubu:

korea-fans seni çok seviyorum.Opucuk
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
Ben ilk üye oldugum zamanlarda hemen alistim korea-fansa hiç yanlizlik çekmedim Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Ben ilk ü ye oldum dig er forumlarda oldugu gibi burdada kaynasmak için tani sma konusu aradm ama bulamadim Biggrin sonra baktim birsuru konu var basta cok karisik geldi sonra smiley'leri begenmemistim hala beg enmiyorum Biggrin birde bilmedigim birsü rü koreli isim vardi ama yavas yavas tanidim cogunu Smile
ilk konustugum üye sohbet panelinde irfaner'di. cok cabuk kaynastik valla cok hos sohbet bi insanmis Smile sonraa oteki uyelerin bazilariyla tanistim pm yoluyla falan bide birkaç modla konustum -beni uyarma bahanesiyle Biggrin -
Korea fans'i çok seviyorum ^^
Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever.
~~

♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi