yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The First Days of Your Membership...
The First Days of Your Membership...

Üyeliğinizin İlk Günleri...

Hepimizin burada üyeliğinin ilk günleri unutulmazdir... Çünkü benim için unutulmaz..

Şimdi hepimiz ilk günlerimizi anlatalım..

Başlıyorum.....
Ben ilk üye olduğum gün çok çekimserdim çünkü üye olmadan önce panelde konuşmalari okuyordum ve bu forum için kuralların önemli olduğunu ve herkesin emeğe büyük saygısının olduğunu fark ettim.. Hani bir yanlış yaparım diye çok korkuyordum ve ilk tanıştığım kişi ben-goz (Fatma ablacığım çok iyisin seni çok seviyorum)nickli üyeydi bana her konuda çok yardımcı oldu sonraözgüile tanıştım (Özgüm çok şirinsin) daha sonra kjh -fuissa (yardım sever arkadaşım, kremam) perspectif (çok iyi ve yardımsever bir arkadaş ) benim ilk günlerim böyle geçti.

Şimdi Sıra Sizde.. Smile
Konu için ve mesajin için tesekkür ederim Selinim benim nasil geçti? Biggrin

Ben ilk üye oldugumda ilk özel mesajim Hilmi abiden geldi. Çünkü her yeni konu için özel mesaj atiliyordu ama onla konustugumu hatirlamiyorum sonra Korea-Fansa iyice çok girmeye basladim ve panele yazmaya çok korkardim ki ilk Irfan abi ile konustum. Biggrin Daha sonra canim ablam Özüm ablayla tanistim. Biggrin Onu çok sevdim ve seviyorumda. Biggrin Daha sonra Düslerimin Prensi Fan Clubüne üye oldum ve resimleri çok beyeniyordum fana ilk resim eklememde ben-goz Fatma abla ve Özüm abla sayesinde oldu hatirladigima göre. Biggrin Daha sonra anketler sorular konular film dizi derken bu günlere geldik simdi msn'imde Korea-fans ailem diye grup olusturdum ve 136 kisi oldu ki gün geçtikçe çogaliyor ve Korea-fansi daha çok seviyorum. Biggrin
(08-10-2009, Saat: 18:33)min rin yazdı: Daha sonra kjh -fuissa , (yardim sever arkadasim, kremam).

Simdi sira sizde.. Smile

Bebegim sagol. Opucuk
Ben ilk geldigimde 07_semray' la tanistim ah canim benim. Opucuk Ilk geldigimde çok sikici buldum panelde konusmaktan çekindim sonrasinda bir isim oldu panele ugradim (yani öyle hatirliyorum Biggrin). Sonra tanistik iste ilk gün 5 repim var diye sevinirdim simdi kaç tane 5 aldim kimbilir. Smile Panelde selam dedigimde adimi söyleyip hosgeldin deeleri nasil mutluluk verir anlatamam. Sizleri ve bu Siteyi çok seviyorum. Opucuk
[Resim: cf2f03b4.gif]

Benim üyeligimin hala ilk günleri henüz kimseyi tanimiyorum.
Günlerim konulari incelemekle geçiyor. Gozlukgulmek
Benim süperdi. Biggrin Çok mutluydum. Biggrin Ve hala mutluyum. Biggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Ben ilk günlerimden hatalarimdan. Biggrin Utaniyorum. Saklan Su anda çok mutluyum, hepimizin düsündügü gibi ailem olarak görüyorum burayi. Smile Hepinize çok tesekkür ediyorum bu güzel, büyük ailede yer aldiginiz için . Opucuk Iyiki varsiniz. :atkilinc:

Bende ilk günlerimde çok çekinmistim. Ilk 2-3 haftam sitenin kurallarini, nerden ne yapildigini ögrenmekle geçmisti. O kadar cahildim ki bu konularda gelen özel mesajlara haftalar sonra cevap verebilmistim. Ilk dolunay89 ile tanistim. Bana çok yardimci oldu forum kurallari hakkinda. Daha sonra sitemizin kendine has bir özelligi olan ve diger sitelerden ayiran en önemli özelligi sicakkanlilik ile birçok arkadasim oldu. Böylece alismis oldum bende. Konu için tesekkürler. Biggrin
Benim ilk gün lerim herhalde ne komik ve ilginçtir diye düsünüyorum.
Bu forumdaki 3.üyeligim tabi ilk ikisinin sifrelerini hatirlayama digim için :d (hiçbirseyi unutmam ama bu forumda bu oldu ilk üyeliklerimin sifrelerini unuttum Biggrin).
Daha sonra üyelik yapmamaya karar verdim bu gidisle bir üyelige sahip olamiy cam dedim sonra forumda resim eklemeyi bile bilmiyorum video hiçbirsey bilmiyorum üyelik yapmaktan sikildigim için de zaten siteyi Saraydaki Mücevheri arastirirken buldum is egitimi için ilk üyeligimi yaptim hosuma gitti site.
Neyse bir yaz boyunca üyeliksiz idare ettim Saraydaki Mücevheri izliyorum gelip siteden resimlerine bakiyorum (ne anlama geliyorsa ayni gün resimlerede bakiyorum :d). Neyse ilk özel mesaj herkes gibi Hilmi Abiden aliyordum tüm konular özel mesaj ile duyuruluyordu yarismalar tabi simdi öyle bisey yok. Sad
Ne resim eklemeyi neden baska birsey yapmayi biliyorum zaten bilgisayardada bir yillik gibi bir geçmisim var ilk tanistigim insan *chon hee (ebru oldu canim benim) O bana resim ekleme yi ögretti daha sonra resim ekliyorum herseyi yapabiliyordum birkaç ay sonra siteye birseyler oluyordu bir yesil oldu (önceden kirmiziydi sitemizSmile ). Sonra mavi tabi sasirdim siteyi cinlermi basti dedim Fatiha falan okuyayim kurtulur dedim belki . Biggrin Sonra baktim sitenin degisecegi yok iyice korktum sonra sitenin temasinin degistirildigini farkettim. Biggrin Daha sonra fan üyelikleri napiyorum anlamiyorum nasil üye olundugunu sonradan anladim bende bu sitede herseyi geç anliyorum. Biggrin Bir ay falan geçti ondan sonra anladim. Biggrin Paneldede sadece 1 aylik geçmisim var.
Neyse çok uzun oldu simdi bir yasima gircem sadece 21 gün kaldi. Smile Simdi site hakkinda herseyi ögrendim sagolsun herkes elinden geleni yapiyor insani yalniz birakmiyorlar hepinize tesekkürler. Opucuk
Dogrusu ben siteye üye olali 3 buçuk ayi geçti. Biggrin Tabi ilk günler çok hata yaptigim için biraz utandim diyebilirim. Biggrin Çünkü yazim kurallarinda biraz hata yapiyordum ama tabi sonradan düzeldi ve mutluyum. Smile
Ben ilk üye oldugumda Kore' yle uzun zaman önce ilgilenmeye baslamistim. O yüzden yeni izledigim bir dizi sebebiyle üye olmadim diyebilirim. Ben panele uzun zaman yazamamistim. Sebebini bilmiyorum maalesef. Panele ilk yazdigim günü hatirliyorum. Hiç stres yapmamistim. Aslinda suanda ilk ve tek üye oldugum forum Korea-fans. O yüzden bu siteye çok bagliyim. Kullanici paneli üye listesi falan onlari sonradan farkettim. Avatarimi ve imzami halletmem de bayagi bi zor oldu benim için. Ama sonradan çok alistim. Herseyini ögrendim. Sevdigim ünlülerle daha ayrintili ilgilenmek çok güzel bir duygu. Panele ilk yazisim hep aklimdadir... Onay Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi