yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The First Days of Your Membership...
Simdiki gibi gayet zevkliydi. Biggrin Aradaki tek fark, geçen seneye kadar (mavisülün ile tanisana kadar) kimseyle arkadas olmamistim. Simdi iyi anlastigim kisiler var. Biggrin Bir de, simdikinden daha nadir mesaj yazardim.
Hale ilk arkadasim oldu. OpucukSmile
Ben ilk üyeligimi hatirlamiyorum baya oldu çünkü Biggrin Ama üye olmadan da 1 yil kadar (yanlis hatirlamiyorsam Biggrin ) takip ediyordum sonra da üye olmaya karar verdim Smile Konu için tesekkürler =)

(18-07-2010, Saat: 5:33)Maria yazdı: Simdiki gibi gayet zevkliydi. Biggrin Aradaki tek fark, geçen seneye kadar (mavisülün ile tanisana kadar) kimseyle arkadas olmamistim. Simdi iyi anlastigim kisiler var. Biggrin Bir de, simdikinden daha nadir mesaj yazardim.
Hale ilk arkadasim oldu. OpucukSmile

Sen benim bir tanecik kedicigimsin Opucuk
Korea-Fans'da olmak ayricaliktir.Sarhos:muzikgurubu:

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Ben Korea-fans'a Saraydaki Mücevher'le tanisinca üye oldum.Ilk zamanlar foruma girip dizinin gelecek bölüm fotograflarina bakiyordum.Oyuncular falan derken zaman geçiyordu iste.Daha sonra ben de açildim tabii.Saraydaki Mücevher kismindan çikip her konuya el atmaya basladim.Vay be üye olali iki seneyi geçmisBiggrin

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Ben de saraydaki mücevher dizinden sonra tanidim.Ablam bu sitede dolasirken gördüm hosuma gitti.Bende hemen siteyi ablamdan sonra dolastim ve çok hosuma gitti.insanlarin sicaklik yakinligi beni sevindirdi.Ve disiplinligide güzelde simdi olsa yine begenirim yine begenirim OpucukKORE-FANSOpucuk
[Resim: 0v4UV.png]
Goong dan sonra üye olmusum,2008'de.Ayrintilatiyla hatirlamiyorum,unutmustum zaten üye oldugumu da sifremi de Sad Sonra ayni email adresiyle tekrar üye olmaya çalisinca,zaten üye oldugumu gördüm,sifremi degistirdim falan filan.Artik burdayim ve burda oldugum için de çok mutluyum,hepinizi seviyorum Opucuk
Ben ilk günlerde arkadas bulamamaktan korkuyordum (gerçi hala ilk günlerim.Biggrin).Korkarak ilk resimlerimi ekledimBiggrin.Daha sonra onlara yorumlar yapildi.Zaten sonra devami geldi..
Ilk günlerdeki gibiyim maalesef hala kimseyi tanimiyorum..
Rubies
Öncelikle konu için tesekkür ederim. Alkis Onay

Yazilacak sey çok...ama kisa olarak...
Üye oldugumda hem seviniyor, hem de hata yapmaktan korkuyordum... En çok sevdiyim sey bir konu açmakti....Ilk aldigim Özel Mesaji galiba dad_lu yollamisti...konum silinmisti..hala korkuyordum... Sonra ilk repimi aldigimda havalara uçmustum. Biggrin Sonra yavas-yavas konular açmaya,güzel insanlar tanimaya basladim.Çok,çok,çoook güzel oldu bir çok sey. Smile

Iyiki varsin KOREA-FANS!
[Resim: 05EJy1R.jpg]
♥
Malasef ben de ilk gündeki gibiyim.Hiç kimseyi tanimiyorum.Aglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi