'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
|
The Equator Man / 적도의 남자 (2012)
|
|
Sevdan beni terketmedi~
11-03-2012, Saat: 12:27
Sevdan beni terketmedi~
11-03-2012, Saat: 12:27
Sevdan beni terketmedi~
11-03-2012, Saat: 12:28
Sevdan beni terketmedi~
11-03-2012, Saat: 18:00
(Son Düzenleme: 08-06-2012, Saat: 18:29, Düzenleyen: 2DoNGHae94.)
Sevgili ben-goz paylaşımlar için çok teşekkürler...
![]() ![]() Bu arada dizinin tanıtım fragmanları ve yetişkin oyuncuların (Uhm Tae Woong, Lee Bo-yeong ve diğer oyuncuların) tanıtım fotoğrafları da Kore'de çok ilgi uyandırmış...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
16-03-2012, Saat: 20:39
Dizimizin teaserları çıkmış arkadaşlar.
![]() Teaser 1
Teaser 2 BtoB | T-ara | BIGBANG | B2ST
18-03-2012, Saat: 18:35
Sevgili * Yui * paylaşım için çok teşekkürler...
![]()
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
24-03-2012, Saat: 6:02
(Son Düzenleme: 08-06-2012, Saat: 21:15, Düzenleyen: 2DoNGHae94.)
Dizinin ilk iki bölümünü izledim... Çok beğendim... Ancak 3. bölümün fragmanını izleyince daha çok merak ettim... Uhm Tae Woong...
Hikaye konu olarak daha önce işlenmiş görülebilir ama bu sefer gerçekten çok güzel işlemişler... Oyunculuklara bayıldım, bunu söylemeden geçmeyeyim... Müzikler, duygular, işleniş, senaryonun akıcılığı çok güzeldi... Görüntüler de çok hoştu... Beklediğimden daha güzel bir dizi olduğunu görmek sevindirici... Reytingler de 3. sırada (Aynı saatte yayınlanan diziler arasında) sanırım ama bazı yerlerde birçok makale gördüm... 2. bölümde oranlarında artış olmuş... Ve okuduğum yazılarda eğer yanlış anlamadıysam dizinin 1. olma ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor... Doğruluğundan emin olamasam da dilerim reytinglerde hakettiği yeri alır. Nitekim izleyici yorumları da olumlu yöndeymiş... Dilerim bundan sonraki bölümlerde bu güzellik de devam eder... ![]() Ayrıca diziyle ilgili öğrendiğim bazı bilgilere gelecek olursak... (Hayran yorumlarından öğrendiğim kadarıyla... ) Dizinin bazı sahneleri Tayland'da çekilmiş... Aksiyon sahnelerinin özenle çekildiği söylenmiş... Uhm Tae Woong'un lise çağındaki hallerini oynayan oyuncuya övgüler yağmış ilk iki bölümdeki performansıyla... Dilerim bu güzel diziyi çeviren çevirmen arkadaşlarımız olur... ---- The Equator Man ile ilgili size tek söyleyebileceğim şey hele 4. bölümün ikinci yarısından sonra "beklediğime değmiş..." oldu... 5. bölümle bunu bana br kere daha kanıtladı... Bu arada diziyi bekleyenler için söyleyeyim sanırım diziyi Türkçe'ye çevirecek çevirmenlerimizde olmuş... Şimdiden kendilerine emekleri için teşekkür ederim... Gelelim haberlere... ![]() Dizi öncelikle reyting oranlarında (Sıralama olarak değil...) yükselme gösteriyor... Ayrıca dizinin güçlü hikayeye sahip olduğu ve oyuncuların çok iyi olduğu gibi yorumlar yapılıyor... Dizinin Im Jae Beom -bildiğim kadarıyla Sun Woo (Uhm Tae Woong) adlı karakter için seslendirdiği- o güzel OST'de pek hoşuma gitti... Gelelim Uhm Tae Woong'a... Dizinin 4. bölümünün yarısından sonra yetişkinler devreye giriyor... Ve o 4. bölümün yarısında gösterilen oyunculuk geçen haftadan beri konuşuluyor... Tae Woong'a övgüler yağıyor... Gerçekten de tek kelimeyle mükemmeldi... Ayrıca dizideki karakterlerin lise çağının anlatıldığı dönem de çok beğenilmiş... Lee Hyun Woo, Si Wan'in oyunculukları çok övülmüş... Gerçekten de çocukluk bölümlerinde sıkılan ben bile severek izledim ilk 3,5 bölümü... ![]() ---- Uhm Tae Woong diyorum başka da birşey demiyorum... Sun Woo diyorum başka da hiç bir söze gerek duymuyorum... Şeker Ji Won-Sun Woo ikilisi diyorum, Jang ıl'ı parçalamak istiyorum... Bizim Prens Suyang'ı hala çözemedim bir de onu biliyorum... ![]() Ayrıca her ne kadar bu yazdıklarımı okuyacak olamasalar da buradan o güzel senaryoyu yazan senariste, o kırmızı gökyüzünü ve mavi denizin beyaz köpüklerini izleyici için görsel bir şölene dönüştüren yönetmene de kucak kucak sevgilerimi gönderiyorum... O değil de bu "Man" li diziler hep güzel oluyor... (Bkz.The Princess' Man) Neyse şimdilik bu kadar deyip,daha fazla spoiler vermeden burada bitireyim yorumumu... Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim son olarak da...
12-04-2012, Saat: 17:53
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB
12-04-2012, Saat: 17:57
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|