yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Devil / 마왕 (2007)
Ya nasil izleyebilirim? Yardim edebilir misiniz?
Ben bu dizinn iki bölümünü izleyebildim su ana kadar. Joo Ji Hoon süper bir oyunculuk sergilemis. Avukatlik acayip yakismis (kisa saç daha çok yakisiyor), takim elbise falan süper olmus. Bir insana her sey mi yakisir? Ayrica oyunculugunu da çok gelistirmis.
hayal_90 yazdı:Ben bu dizinin iki bölümünü izleyebildim su ana kadar. Joo Ji Hoon süper bir oyunculuk sergilemis, avukatlik acayip yakismis (kisa saç daha çok yakisiyor), takim elbise falan süper olmus. Bir insana her sey mi yakisir? Ayrica oyunculugunu da çok gelistirmis.

Aynen sana katiliyorum.
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Bu diziyi kesinlikle izleyecegim. Konusu oldukça güzel ve sürükleyici bir diziye benziyor. Konu ve tanitim için tesekkürler. Smile
Gerçekten çok güzel bir dizi.

Angel  Buralar hep dutluktu...
Evet, ilk üç bölümü izlemenin rahatligiyla anlatabilirim. Bizim yakisikli Joo seytan(!), kiz kütüphaneci ve dokundugu seylerin geçmisini görebiliyor. Mesela bir masaya dokundugu zaman o masanin sahibini ve basindan geçenleri görebiliyor. Bir de çok zengin olan bir dedektif var, ama asi biri. Ailesinin servetini istemiyor.

Aslinda her sey geçmiste yasanmis bir olayla ilgili. Bir çocuk öldürülüyor ve bizim kütüphaneci kiz da o esnada orada oluyor. Hatta sanirim cinayeti özel güçleriyle çözüyor. Bazi durumlar oluyor ve aradan 12 yil mi ne geçiyor. Bir gün bu zengin polise bir tarot karti yolluyorlar birileri. Daha sonra dedektifin aile avukati öldürülüyor ve cinayet yerinde bu tarot karti bulunuyor. Kütüphaneci kizin da böyle fal merkezi gibi bir yeri var. Ordaki tarot fallari çalinmis ve cinayet yerindeki ile dedektife yollanan kartlar kiza ait. Aradan biraz zaman geçiyor ve cinayeti isleyen kisi teslim oluyor. Bu kisi avukati öldürmesinin nedeni suçsuz yere hapiste yatmasindan. Neyse bu bizim suçluyu da Joo savunuyor. Bu biraz garip, çünkü öldürülen avukati Joo taniyor. Onun hocasiymis ve çok severlermis birbirlerini. Yani sevdigi kisiyi öldüren birini savunuyor. Aslina bakarsaniz, Joo genellikle kötüleri savunuyor, ama görünüs olarak çok iyi biri. Bu kütüphaneci kizimiz da buna asik oluyor gibi. Ama aslinda her sey göründügü gibi degil. Belki de iyi sanilan Joo seytandan daha da kötü olabilir. Zaten suçlunun suçunu itiraf etmesine ragmen, dedektif bu isin içinde baska bir is oldugunu düsünüyor ve hiç de haksiz degil!

Aslinda her sey 12 yil önceki o çocugun öldürülmesiyle alakali. Dedektifin, kütüphaneci kizin ve Joo yani dizideki avukat Oh'un kaderi bu olay zamaninda kesismisti.

Geri kalaninda ne mi olacak? Ben de bilmiyorum, daha izlemedim. Türkçe sadece 3 bölüm vermisler ve ben de Ingilizce izlemek istemiyorum. Ama sanirim son bölüme söyle bir göz atacagim, ama size anlatmam. Smile Ama sonunu isteyen özel mesaj atip sorabilir, o zaman yazarim. Smile
Ya asil sonunu izleyin. Smile Su an izledim ve aglamaktan hiçbir sey göremiyorum! Inanilmaz güzel bir son olmus.
Güzele benziyor, ama nasil izlerim?
Izlemeye çalisiyorum, ilk üç bölümüne baktim, gerisi yok.

Ya Ingilizce altyazi izler misiniz? mysoju.com'dan izleyebilirsiniz.
MinozM

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi