28-07-2013, Saat: 18:12
(Son Düzenleme: 29-07-2013, Saat: 14:00, Düzenleyen: first genius.)
The Complete Book of Korean Cooking
![[Resim: s8f2.jpg]](http://img20.imageshack.us/img20/4072/s8f2.jpg)
Author: Young Jin Song and Author: Martin Bringdale
Published by: Lorenz Books
ISBN-13: 978-0-7548-1786-4
List Price: $35.00
Price: $27.11 & FREE Shipping.
You Save: $7.89 (23%)
The author, Young Jin-Song, is the owner of several Korean restaurants in Asia as well as in London. His first book, Korean Cooking, won the Best Asian Cuisine Cookbook at the Gourmand World Cookbook Awards in 2006.
The Complete Book of Korean Cooking does not assume you know anything about Korea, its culture or its cooking. It offers an introduction to Korea, its geography, people, festivals and religion, and gives an overview to help put food into context. The Complete Book of Korean Cooking has a good selection of seafood, noodles, vegetables and rice but meat is also popular in Korea.
*******************************************
Yazar: Young Jin Song ve Yazar: Martin Bringdale
Yayıncı: Lorenz Yayıncılık
Liste Fiyatı: 35.00 dolar
Fiyatı: 27,11 dolar ve kargo bedava.
Kazancınız: 7.89 dolar (yüzde 23)
Yazar Young Jin-Song, hem Asya'da hem de Londra'da birkaç tane Kore restoranına sahiptir. İlk kitabı ''Kore Yemekleri'', 2006 yılında Gourmand Dünya Yemek Kitapları Ödülleri'nde En iyi Asya Yemek Tarifleri Kitabı Ödül'ünü kazandı.
''Komple Kore Yemekleri Kitabı'', sizin Kore hakkında ister kültürü ister mutfağı olsun hiçbir şey bilmediğinizi kabul eder. Bu kitap coğrafyası, insanları, festivalleri ve dini konusunda yemek kültürü ile bağlantılı olarak Kore'ye bir başlangıç için genel bir bakış sunmaktadır. ''Komple Kore Yemekleri Kitabı''nda deniz ürünleri, erişte, sebze ve pirinç için iyi seçimler vardır ancak Kore'deki popüler etler için de öyledir.
Source // Kaynak
Source 2 // Kaynak 2
![[Resim: s8f2.jpg]](http://img20.imageshack.us/img20/4072/s8f2.jpg)
Author: Young Jin Song and Author: Martin Bringdale
Published by: Lorenz Books
ISBN-13: 978-0-7548-1786-4
List Price: $35.00
Price: $27.11 & FREE Shipping.
You Save: $7.89 (23%)
The author, Young Jin-Song, is the owner of several Korean restaurants in Asia as well as in London. His first book, Korean Cooking, won the Best Asian Cuisine Cookbook at the Gourmand World Cookbook Awards in 2006.
The Complete Book of Korean Cooking does not assume you know anything about Korea, its culture or its cooking. It offers an introduction to Korea, its geography, people, festivals and religion, and gives an overview to help put food into context. The Complete Book of Korean Cooking has a good selection of seafood, noodles, vegetables and rice but meat is also popular in Korea.


Yazar: Young Jin Song ve Yazar: Martin Bringdale
Yayıncı: Lorenz Yayıncılık
Liste Fiyatı: 35.00 dolar
Fiyatı: 27,11 dolar ve kargo bedava.
Kazancınız: 7.89 dolar (yüzde 23)
Yazar Young Jin-Song, hem Asya'da hem de Londra'da birkaç tane Kore restoranına sahiptir. İlk kitabı ''Kore Yemekleri'', 2006 yılında Gourmand Dünya Yemek Kitapları Ödülleri'nde En iyi Asya Yemek Tarifleri Kitabı Ödül'ünü kazandı.
''Komple Kore Yemekleri Kitabı'', sizin Kore hakkında ister kültürü ister mutfağı olsun hiçbir şey bilmediğinizi kabul eder. Bu kitap coğrafyası, insanları, festivalleri ve dini konusunda yemek kültürü ile bağlantılı olarak Kore'ye bir başlangıç için genel bir bakış sunmaktadır. ''Komple Kore Yemekleri Kitabı''nda deniz ürünleri, erişte, sebze ve pirinç için iyi seçimler vardır ancak Kore'deki popüler etler için de öyledir.
Source // Kaynak
Source 2 // Kaynak 2
Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng