yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Bride Of Water God / Su Tanrisi'nin Gelini (Turkish Manhwa)
Kizlar emeginiz için çok çok tesekkürler. Hakkiniz ödenmez iyiki varsiniz. Çok seviyorum bu manhwayi yeni bölümleri dört gözle bekliyorum. Biggrin
Elinize saglik gerçekten çok güzel bir manhwa Onay devamini 2 gözümle bekliyorum Smile
tebrikler us Onay
Harika ya çok begendim bu mangayi..Biggrin 14. bölümü sabirsizlikla bekliyorum..Smile Arkadaslar çeviri ve konu için çok tesekkürler emeginize saglik...kolay gelsin..Smile
Çevirmeye devam ediliyormus. Alkis Anca gördüm. T^T
Kaldigim yerden okudum. Biggrin Çeviri için emegi geçen herkese tesekkürler. Smile

Bu arada hikaye için bir sey söylemek istiyorum. XD .Bence Habek'te o dövme olmayacak gibi geliyor. Biggrin
(06-02-2011, Saat: 22:26)TaemiNazli yazdı: Çevirmeye devam ediliyormus. Alkis Anca gördüm. T^T
Kaldigim yerden okudum. Biggrin Çeviri için emegi geçen herkese tesekkürler. Smile

Bu arada hikaye için bir sey söylemek istiyorum. XD .Bence Habek'te o dövme olmayacak gibi geliyor. Biggrin

Küçük halinden bahsediyorsan gelecek bölümlerinin bayasinin okudugum için biliyorum ama simdi burda deyip bütün hyecanini kaçirmak istemiyorum..Biggrin ama yok..Biggrin Allah'tan bisey demedim ha..Biggrin
Ellerinize sagliik heyecanla bekliyorum devamini Biggrin
♣ 2NE1 ♣
ilk ciltten hiçbir bölüm açilmiyor ne yapabilirim?
Devamini merak ettim. Ellerinize saglik kizlar. Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Ellerinize ve emeginize saglik.BiggrinDevamini merakla bekliycem.Simdiden kolay gelsinOnay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi