yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Bad Utterances / 나쁜 발언 (2004)
The Bad Utterances / 나쁜 발언 (2004)

Yönetmen: Beom-gu Cho

Yapım Yılı: 2004

Süre: 104 Dakika

Dil: Korece

Ülke: Güney Kore

Tür: Dram

Görüntü: Renkli

Ses Düzeni: Stereo

Müzik: Seong-hyeon Kim

Senaryo: Su-jin Park

Yapımcılar: Yong-bae Choi,Ji-hyeon Seo

Oyuncular: Joo Jin Mo, Sung-kee Ahn, Yang Eun-yong, Sung-ha Cho, Jong-tae Kim

Konusu:
Seoul'de kuzeyde yaşayan gençler için Güney Mahallesindeki topraklar gayet verimli-zengin bir araziydi. Kuzeyde yaşayan bu iki liseli arkadaştan Ik-Soo, annesi vefat edince yüklü miktarda mirasa sahip olur ,iki arkadaşıyla beraber hayalini kurduğu Güney Mahallesine gitmek için hareket ederler. Ik-Soo burada bir kadına aşık olur, kadının borçları olduğunu öğrenir ve miras kalan parayı Güney Mahallesi'nde seviyesizce harcamaya başlar ve arkadaşları paranın bitmesi olasılığını düşünerek evlerine dönemeyeceklerinin korkusuyla dolmaya başlamışlardır.

English

For the teenagers who live on the northern part of the Han River in Seoul, the southern area is the land of wealth and opportunity. Ik-soo and his two friends are high school students in the northern area who live without any special hopes. When his mother dies unexpectedly, Ik-soo receives a small inheritance. He and his two friends move to the southern part with hopeful dreams. The southern neighborhood, however, is heartless to them. Ik-soo falls in love with a woman and spends quite a bit of his inheritance on paying her debt. He also has to take care of his two friends whenever they get into trouble. Eventually, he spends all his money and moves back to the northern area.

Fragman / Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=Yl-xpKMTH34
Konu için tesekkürler emegine saglik... Smile
MinozM
(22-06-2009, Saat: 3:23)nba yazdı: Konu için tesekkürler emegine saglik... Smile

Tesekkür ederim ablacim eger yapabilirsem bu filmle ilgili bir süprizim var ailemize ama biraz uzun sürer gibi geiyor bana. Biggrin
Tanitim için tesekkürler Özgü'cüm..Güzel bir filme benziyor..Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Tanitim için tesekürler Özgü emegine saglik.
Tesekkür ederiz emegine saglik. Smile
Önemli degil yeter ki her gün biraz daha Kore ile ilgili olarak bir seyler ögrenelim...Smile
Tesekkürler Özgücüm emegine saglik. Smile
Tesekkürler.
Tanitim için sagol. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi