yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teen Top / 틴 탑
http://www.youtube.com/watch?v=Up1wH_hoK...re=related bu Niel'in sesine bayildimmmm...... harika bir ses var çocukta Onay Alkis benim favorim Niel yasida yasima yakin Kalp
Elbette yıldızlar bir gün parlar~!
Tesekkürler resimler,bilgiler için (:
Küçüklermis daha Biggrin
[Resim: ekinvi.png]
사랑해 승 리 ♥
Ekin V.I
(09-07-2010, Saat: 13:44)KoreanStyle yazdı:
(09-07-2010, Saat: 13:41)yesimyildiz yazdı: Ay cok tatlilar bunlar küçük hepside ama ben bir Cap'i sevdim hem kazirzma hemde yasi bana uygun sansa bak So ji subla ayni gün dogmus 4 kasim :img-hysterical: yeni adamim Super

Hahah senin için zor olmaz ikisini birden kutlarsin dogum günlerini... Biggrin

Sanirim ee bakalim biraz daha arastirayim sunlari dimi bunlarin hayranlarina ne ad veriliyor biliyormusun.?
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Grup tutulacaga benziyor. Konu için tesekkürler Onay
(09-07-2010, Saat: 14:42)yesimyildiz yazdı:
(09-07-2010, Saat: 13:44)KoreanStyle yazdı:
(09-07-2010, Saat: 13:41)yesimyildiz yazdı: Ay cok tatlilar bunlar küçük hepside ama ben bir Cap'i sevdim hem kazirzma hemde yasi bana uygun sansa bak So ji subla ayni gün dogmus 4 kasim :img-hysterical: yeni adamim Super

Hahah senin için zor olmaz ikisini birden kutlarsin dogum günlerini... Biggrin

Sanirim ee bakalim biraz daha arastirayim sunlari dimi bunlarin hayranlarina ne ad veriliyor biliyormusun.?

N / A adi veriliyor. Smile
Sarkilari güzelmis. Tutulurlar insallah. Sagol Alperen Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Grupdan iki kisi 95 dogumlu.
1 94, 1 92 ve 2 tanede 93 dogumlu var.
Gerçekden çok gençler... Onay
Yasasin 2 tanesiyle ayni yastayim. (15) Opucuk
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Danslari güzel hareketleride keskin.Onay Ayrica üyelerinide sevdim simdi biz N/A cimi olduk yani.:d:d Tesekkürler Alperen konu için ayrica katkida bulunan denizgözlü'ye tesekkürler.
(09-07-2010, Saat: 14:59)*mygirl* yazdı: Danslari güzel hareketleride keskin.Onay Ayrica üyelerinide sevdim simdi biz N/A cimi olduk yani.:d:d Tesekkürler Alperen konu için ayrica katkida bulunan denizgözlü'ye tesekkürler.

Daha fan Kulüp açilmadi. Biggrin
Yakinda açacagiz. Smile
Bu arada bu grubu begenenlerin %46'si Erkek, %54'ü de kizlardan olusuyormus. -Simdilik-. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi