yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatil İzlenimlerim
Arkadaşlar yolda gelirken Türkiye'de Ssanyong firmasının olduğunu fark ettim bunun Türkiye'de bulunduğunu biliyordum ama yakından görmek daha güzeldi.

Fotoğraflar bana ait ama güzel çekemedim, ne olur kusuruma bakmayın.

[Resim: igdww0xo1dk42eofrg8i.jpg]
[Resim: mexpj3g0bi26f9qh0in.jpg]
[Resim: l21w51kxzmgf7v393vsb.jpg]
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

[Resim: ypxe5soq04xkdo3e6x.jpg]
[Resim: f0mhekzc1ye2l44953c.jpg]
[Resim: 94va0mukc2uylvi2pv.jpg]

[Resim: imln2qpqhotlxisedv14.jpg]
[Resim: mou4yxn9rt2j01n321q1.jpg]
[Resim: apqckommxl2ash2r0an.jpg]

[Resim: wnshx5qh5jop21jq84c.jpg]
[Resim: nid3fo1x4t4bnuquu11.jpg]
[Resim: zhriq0ra58uz92ryhf.jpg]
[Resim: 8qia0zivg5ltw1w2icz.jpg]

Koreli SsangYong firması tekrar Türkiye’de satışta. 1990′lı yıllarda Türkiye’ye getirilen SssangYong o zamanlar Korando, Musso gibi modelleri ile pazarlanmıştı. Ülkesinde 4*4 alanındaki tecrübesi ile tanınan SsangYong o tarihlerde Mercedes firmasından aldığı dayanıklı ve kaliteli motorlarla arazi araçlarının bir kısmını donatıyordu. Bugün ise ürün gamını yenileyen firmanın bazı modellerinin ızgarası Mercedes modellerine çağrışım yapıyor.
Ülkemize Sahsuvaroglu otomotiv tarafından getirilen SsangYong 1′i pick-up, 4′ü jip olmak üzere 4*4 sistemine sahip beş farklı model seçeneği ile satılıyor. Modern görünümleri ile dikkat çeken araçlar, Uzakdoğulu imajını da layıkıyla taşıyor. Hemen söyleyelim Pick-up modelin ismi Actyon Sport. Diğer 4 arazi aracı ise Actyon, Kyron, Rexton ve Rodius. Şu an ülkemizde mevcut olan Uzakdoğulu rakipleri Kia, Chevrolet ve Hyundai ile rahat rahat boy ölçüşebilecek kapasiteye sahip olan araçların etkin tanıtımının yapılması, uygun fiyat performans ölçütünün sağlanması ve yaygın servis ağının kurulması halinde güzel satış rakamlarına ulaşması mümkün görünüyor.

SsangYong'un 30'uncu bayisi, Ejder otomotiv tarafından Avcılar'da açıldı. Türkiye otomotiv pazarına uygun fiyatlarla giriş yapan SSangYong'un Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu yapıyor.

Güney Koreli 4x4 markası SsangYong, pick-up modeli Actyon Sports'un 31 Ağustos’a kadar sürecek kampanyasında Hard Top ve Half Top hediye ediyor. Uluslararası İzmir Fuarı’nda modellerini sergileyen marka, 2009 modellerinde 2008 fiyatlarını geçerli kılıyor.
Nissan, ağustos boyunca Micra ve Note için 2,8 bin YTL'ye varan indirimler uyguluyor. X-Trail'de indirim 6,3 bin YTL'ye Navara'da 4,4 bin YTL'ye, Pick-up'ta ise 4 bin YTL'ye varan indirim var.
Garanti sürelerini yürüyen akşamda kilometre sınırı olmaksızın 2 yıla çıkaran MAN, şimdi de 250 Euro tutarındaki rodaj bakımını müşterilerine ücretsiz veriyor ve bakım aralıklarını uzatıyor.
Ferco Motor, ilk etapta İstanbul, Bodrum, Çeşme, Alaçatı ve Göçek'te olmak üzere gerçekleştirilen kiralama kampanyası ile 1 haftadan 3 aya kadar olan sürelerde ve 150 YTL'den başlayan fiyatlarla Vespa kiralama imkânı sunuyor.

Ssangyong araç tanıtımına ev sahipliği

KAYSERI (IHA) - Erciyes Kayak merkezi Ssangyong araç tanıtımına ev sahipliği yaptı.
Güney Kore’den Türkiye piyasalarına giren Ssangyong 4x4 jeepler kayak severlerin beğenisine sunuldu. Karla kaplı zemin üzerinde Continental lastiklerinin de sergilendiği tanıtıma ilgi büyük oldu. Ssangyong markasının Kayseri piyasasına yeni giriş yaptığını kaydeden Kayseri yetkili bölge bayi Gülsoylar A. S. Genel Müdürü Candan Gülsoy, yapılan tanıtımda Kayserililere Ssangyong 4x4 jeeplerden 5 tanesinin tanıtımını yaptıklarını belirterek, kayak severlere araçları yakından görme ve inceleme şansı verdiklerini söyledi.
Gülsoy, “Türkiye piyasalarına yaklaşık 5 ay önce giriş yapan Ssangyong 4x4 jeeplerin Kayseri bölge bayiliğini 3 aydan beri yürütüyoruz. Aracımızın kalitesini, imajını ve güvenirliliğini insanlara daha iyi anlatabilmek için bu tanıtımı yaptık. Tesisimizde satış, servis ve yedek parça hizmetlerini veriyoruz. Önümüzdeki dönemde Ssangyong markasını Sivas’a da taşımak istiyoruz. Kayseri’de 4x4 dediğimiz SUV grubunda yüzde 15-20 pazar payını ve 2008 yılı sonuna kadar ise 300 adet Ssangyong 4X4 jeep satışı hedefliyoruz” dedi.
Tanıtım esnasında, araç hakkındaki görüşlerini anket formuna aktaran kayak severlerden kura ile belirlenenlere çeşitli hediyeler verildi. Ssangyong 4x4 jeepler 18 bin 900 avro’dan başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuluyor.

SsangYong Sakarya'lılarla buluştu

Güney Kore'de Mercedes firması ile ortak üretilen Ssang Yong marka araçlar Sakarya Yetkili Bayii Ada Sen Otomotiv tarafından Adnan Menderes Caddesi üzerindeki mağazada satışa sunuldu.

Açılışı Sakarya Valisi Hüseyin Atak yaptı, açılışa Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ATSO Başkanı Erol Öztürk, Ssang Yong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

ERZURUM'DA SSANGYONG MARKA OTOMOBİL TANITIMI YAPILDI

Erzurum'da Ssangyong Marka Araçların Tanıtımı Yapıldı. Tanıtım Programı Yoğun İlgi Gördü.

Erzurum'da Ssangyong marka araçların tanıtımı yapıldı. Tanıtım programı yoğun ilgi gördü.
Bir alışveriş merkezinde tanıtımı yapılan araçları Güney Kore'den getirttiklerini belirten Türkeli Ajans’ın Genel Müdürü Mükremin Emeç, "Bütün organizasyonu ajans olarak biz yaptık. Erzurum'da bir ilki gerçekleştirerek otomobilleri vatandaşlarımızın ayağına getirdik" dedi.
Güney Kore'nin yıldızı Ssangyong otomobillerinin Bölge Distrübitörü Erturhanlar Otomotiv Satış Müdürü Nilay Akgül, ise "Satışlarımızda önce güvenlik ve rahatlığı ön planda tutuyoruz. Özellikle aile babaları için üretim yapıyoruz" diye konuştu.

Ssangyong otomobillerin girdiği bütün sınavlarda en yüksek puanı aldığını vurgulayan Akgül, "Otomobillerimiz İspanya’da yılın aracı seçildi. Otomobilin en önemli bir özelliği de Mercedes üretiminin yüzde 51 ortağı olmasıdır. Fren sitemleri, motor, şanzıman ve diferansiyel özellikleri Mercedes’e aittir. Otomobillerin fiyatları 18 bin Euro ile 56 bin Euro arasında değişmektedir." dedi.
Ssanyong otomobillere ilginin büyük olmasından dolayı spor araçların üretimine başladığını açıklayan Akgül, "Otomobillerimiz aile babalarına göre yapılıyordu. İlginin bir hayli fazla olmasından dolayı son yıllarda 30 yas ve altına inebilmek için spor modeller üretiliyor. En büyük modeller, rexton, rodius, kayron, aksiyon modeller" diye konuştu.

Ssangyong Tutkunları İzmir – Bodrum Parkurunda Buluştu

Güney Kore markası olan Ssangyong otomobillerinin İzmir bayiliğini yapan Önderler Motorlu Araçlar Anonim Şirketi tarafından, Ssangyong dostları İzmir-Bodrum turunda buluştu. 95 araçlık konvoyla İzmir-Bodrum turu yapan Ssangyong otomobil tutkunları 600 km. yol kat etti.

Önder Motorlu Araçlar Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Ssangyong dostlarının bir arada olup kaynaşması için bu tür keyifli organizasyonları sürdüreceklerini belirterek “Güney Koreli otomobil Türkiye yollarına farklı bir heyecan ve tutku getirecek, kısa sürede 1000 Türk müşteri zerafet, kolay sürüş ve konforu yaşamanın keyfini çıkardı” dedi.
Ssangyong otomobillerinin İzmir bayiliğini yapan tarafından “Ssangyong Dostları Buluşuyor” isimli İzmir-Bodrum turu düzenlendi. Ssangyong otomobil kullanıcılarının bir arada olması ve kaynaşması için düzenlenen tura Önder Motorlu Araçlar Anonim Şirketi Genel Müdürü Halil Çakır, Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kirazoğlu, Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Pazarlama Müdürü Ertuğrul Tırak ve yaklaşık 220 kişi katildi. 95 aracın katıldığı iki günlük İzmir-Bodrum turunda Millet, Didim ve Bafa’da safari gezileri yapıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Kirazoğlu Ssangyong otomobillerinin Türkiye’deki satışının %20’sinin bayilerinden olduğunu belirterek, “ Türkiye’de satışa sunulması geç olmasına rağmen Ssangyong otomobilleri, çok beğenildi. Birçok müşterimiz tavsiye ve memnuniyet üzerine aldıklarını belirtirken, bazı müşterilerimiz ise bizim fahri satış görevlimiz gibi oldu. Otomobili kullananlar arasında farklı bir enerji oluştu. Bizde bu enerjinin karşılığında onlarla daha yakın olabilmek için bir tur düzenledik. Gelecek yıllarda Ssangyong kullanıcıları olarak bir kulüp oluşturmayı hedefliyoruz ve bu turları geleneksel olarak düzenlemek istiyoruz” dedi.
Ssangyong otomobillerinin Türkiye’de 2007 yılının Ekim ayından buyana satıldığını belirten Ssangyong Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Pazarlama Müdürü Tırak, “ Tüketicinin bir araçtan bekleyebileceği konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan otomobillerin fiyatları 36 bin ile 100 bin arasında değişiyor. Türkiye için yeni bir markaydı ama tüketiciye kaliteyi sunduğunuz zaman talep de artıyor. 20 ilde 31 bayiimiz var ve 5 aydır piyasada olan bir araç için iyi bir satış grafiği oluşturduk” dedi. Ssangyong tutkunları Pazar günü akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrılarak İzmir’e döndü.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi