yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
@Rina Çalışmanın renkleri çok hoş olmuş.. ^^
@thisnemf Çok tatlı olmuş.. Smile Bu tarz çalışmalarda resmin üstüne stroke en iyisi.. alt tarafını ayarlayıp yapınca tabi.. Ve beyaz renk.. Onay Yaptıkça daha iyi oluyor ikinci Taemin denemen gayet güzel görünüyor.. ^^
@Park Ji Hyo Rica ederim.. Smile
@Han Hyo Key severler çok.. xD Çalışmanın tümüne mi gölge verdin? Sadece resme versen ya da altlı-üstlü-kenarlı tam bir çıkıntı gölgesi yapsan daha iyi durur.. arkaplandaki kenarlığın yan tarafında çıkıntı oluşmuş.. Ana resim güzel kesilmiş.. Biggrin + Gif işini iyi yapmışsın.. ^^ Güzel olmuş.. Sen yakında tumblr tarzına geçersin.. Biggrin Bak bu ikinci Key denemen daha güzel.. Onay Öğrencilerimde çalışkanlık bakımından Çağla'ya ödül vereceğim. :P En çok o çalışıyor.. xD Hanım sevimli giflere bile geçiş yapmış.. Denemelere devam.. Seukkii.. ^^ Custom Shape de güzel.. :P Blinkie'ler çok tatlı olmuş kuzum... '',
@MsClancy Zelloo.. Çok tatlı olmuş ellerine sağlık.. Biggrin
@puduhepa1307 Ellerine sağlık abla.. Büyük büyük Hyun Bin.. Abaza Ana resim biraz çektirilmiş gibi olmuş daha net resimler daha hoş görüntü sağlar.. Onay
@korean star Çok tatlı olmuş.. Renkleri çok hoş.. Sade ve şık görünüyor.
@MrsMicol1907 Çalışman hoş.. Nerede takıldığını söylersen yardımcı olayım diyecektim ki Çağla her yardıma koşuyor.. Biggrin Güzel olmuş böyle.. Sadece bir önerim var.. Ana resimde daha bütünsel fotoğraflar kullan yani kafasından kesilmiş vs.. değilde tam olan fotoğraflar daha şık durur.. Onay
@autumn_flower Tao-san.. xD Güzel olmuş..
@cimbom3333 Resim silindiği için göremiyorum.. =/
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Bende şöyle birşeyler yaptım. Elimde uygun resimler olmadığı için bunları kullanmak zorunda kaldım, umarım sorun olmaz. =D
Önceki içime sinmedi bunu yapayım dedim. ^^

[Resim: 25218750.png]
(13-06-2013, Saat: 2:06)MisSGuaRD yazdı: @Han Hyo Key severler çok.. xD Çalışmanın tümüne mi gölge verdin? Sadece resme versen ya da altlı-üstlü-kenarlı tam bir çıkıntı gölgesi yapsan daha iyi durur.. arkaplandaki kenarlığın yan tarafında çıkıntı oluşmuş.. Ana resim güzel kesilmiş.. Biggrin + Gif işini iyi yapmışsın.. ^^ Güzel olmuş.. Sen yakında tumblr tarzına geçersin.. Biggrin Bak bu ikinci Key denemen daha güzel.. Onay Öğrencilerimde çalışkanlık bakımından Çağla'ya ödül vereceğim. :P En çok o çalışıyor.. xD Hanım sevimli giflere bile geçiş yapmış.. Denemelere devam.. Seukkii.. ^^ Custom Shape de güzel.. :P Blinkie'ler çok tatlı olmuş kuzum... '',

Çok teşekkür ederimBiggrin Yanlız hangi çalışmalarımı diyorsun, bir sürü var. Hangisi?Huh

Ha birde tumblr tarzı ne demek. Onlarda mı özel yapılıyor.Smile
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Teşekkürler Smile
Takipçinim Bilmiş
Raise your words,not your voice.
It is rain that grows flowers, not thunder.

Rumi.

Blinkie denemelerim:

[Resim: yoonablinkiee.gif]

[Resim: yoonablinkie.gif]
2PM ∞ CN Blue
[Resim: 66f.png]
● Jang Woo Young ♥ Jung Yong Hwa ●
Hiç içime sinmedi ama... Nasıl olmuşşş? Angel

[Resim: 167Gh6u]
BigBanglSHINeel2ne1lSNSDlJangGeunSuklLeeMinHolSuperJunior
çok saol gerçekten gerekli
(10-06-2013, Saat: 12:19)korean star yazdı: Ders için çok teşekkürler. .501.
Ben de denedim. Biggrin
Nasıl olmuş? Blush

[Resim: rtxPU9y.png]

Kafamı tam yan tarafa çevirdim bunu gördüm "oha" dedim..

BAYILDIM... Sleepy
(13-06-2013, Saat: 16:55)MrsMicol1907 yazdı: Blinkie denemelerim:

[Resim: yoonablinkiee.gif]

[Resim: yoonablinkie.gif]

Güzel görünüyorlar ama yazı tipi pek olmamış gibi *-*

Bende bir tane denedim:P
[Resim: K8B1z0P.gif]
[Resim: JVLmp8t.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi