yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Fontlar için teşekkürler. Sleepy

Bir sorum olacaktı. Ben kendim bu şekillerde brush yapmak istiyorum. Ama böyle renk ve parlaklık vermeyi bilmiyorum. Böyle bir dersiniz varsa eğer yardımcı olur musunuz? Blush
Img-blackeye 
Paylaşımlar için teşekkür ederizBlush Ancak tekli Korean font demişsin ya oradan indirdim ama ps'de normal yazı olarak yazdı.Korece yazmadı.
Bir de diğer verdiğin linkteki dosyayı da indirdim.Bazıları kullanılamıyor, diğerleri de Türkçe karakterler olarak yazıyor.Ne olacak anlamadımHuh
Bana acil yardım gerekiyor.Dodgy
[Resim: ZMXZGA.jpg]
(22-05-2013, Saat: 15:55)MisSGuaRD yazdı: Dersi beğenmenize çok sevindim.. -geç cevap oldu ama önceden yolladığımı sanıyordum. ^^"
Yaptığınız ve yapacağanız çalışmaları buraya bekliyorum.. Onay

@Han Hyo Giflerin güzel olmuş devamı gelsin.. Smile
@chícharos Estağfurullah abla.. '-'
@merve d. Çalışma çok hoş.. Yazı text vs.. güzel olmuş resim geçişi.. Ve bir önerim olacak bu tarz çalışmalarda daha tek renk resmi bir bütün gösterecek fazla keskin olup parlatmayacak psdler deneyebilirsin.. daha şık duracaktır.. ^^
Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkürler. Blush İnşallah tavsiyenize uyacağım. Biggrin
Img-hi 
Yeni Yaptığım Gifler
[Resim: gifdenemesi.gif]

[Resim: yuneunhyegfalimam.gif]

[Resim: yoonai.gif]

Büyük gifler Spoiler içindeSmile
@autumn_flower Rica ederim.. Pen Tool kullanarak yapılıyor bunlar inşallah uygun bir zamanda anlatayım.. Onay
@Han Hyo Hmm bir ayar daha yapalım o zaman dene.. Şunu bir yükle bakalım.. >> Bilgisayarda Korece Harfleri Görebilmek İçin..
Ring Ding Dong.. Abaza Giflerin sürelerini uzatırsan daha hoş olur ve psd ekle şölen olur.. Biggrin
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(23-05-2013, Saat: 0:42)MisSGuaRD yazdı: @autumn_flower Rica ederim.. Pen Tool kullanarak yapılıyor bunlar inşallah uygun bir zamanda anlatayım.. Onay
@Han Hyo Hmm bir ayar daha yapalım o zaman dene.. Şunu bir yükle bakalım.. >> Bilgisayarda Korece Harfleri Görebilmek İçin..
Ring Ding Dong.. Abaza Giflerin sürelerini uzatırsan daha hoş olur ve psd ekle şölen olur.. Biggrin

Ben giflerin sürelerini ayarlayamadım... >. Ayrıca üzerine yazı da yazamadım... Ne yaptım bilmiyorum. ashdgshg
(23-05-2013, Saat: 0:42)MisSGuaRD yazdı: @autumn_flower Rica ederim.. Pen Tool kullanarak yapılıyor bunlar inşallah uygun bir zamanda anlatayım.. Onay

Tamam beklerim ben. Sleepy
bu yararli dersler için tesekkurlerr Angel
bende bu sayfadaki dersle imza yaptimm Biggrin
http://www.korea-fans.com/forum/konu-tas...pid2604814

[Resim: ncw74.png]
[Resim: 167Gh6u]
BigBanglSHINeel2ne1lSNSDlJangGeunSuklLeeMinHolSuperJunior
(23-05-2013, Saat: 0:42)MisSGuaRD yazdı: @Han Hyo Hmm bir ayar daha yapalım o zaman dene.. Şunu bir yükle bakalım.. >> Bilgisayarda Korece Harfleri Görebilmek İçin..

psd eklemeyi bilmiyorum.Blush Verdiğin linke baktım.Onu daha öncede yapmak istemiştim ama dosya bulunamadı diyor.Huh
Peki mesela iki tane resim birleştirirken biri hafif sağa diğeri de başka yöne döndürmeyi nasıl yapıcaz? Biggrin

Biraz karışık oldu. Biggrin
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi