yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
[Resim: balksz13t.jpg]

Bugünlük bu kadar.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Bir şey soracağım. Ben aynı resimlerden çalışma yapmayı çok hoş buluyorum. Ama ikisini birleştirirken resimlerin biri önde olsun istiyorum onu nasıl yapacağım?
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(19-04-2013, Saat: 20:22)~AmoRe~ yazdı: Bir şey soracağım. Ben aynı resimlerden çalışma yapmayı çok hoş buluyorum. Ama ikisini birleştirirken resimlerin biri önde olsun istiyorum onu nasıl yapacağım?

Karışmış gibi olmayayım da. Shy
Resimlerden birinin boyutunu büyüterek ikisini bir imzada toplayabilirsin. ^^
(19-04-2013, Saat: 20:22)~AmoRe~ yazdı: Bir şey soracağım. Ben aynı resimlerden çalışma yapmayı çok hoş buluyorum. Ama ikisini birleştirirken resimlerin biri önde olsun istiyorum onu nasıl yapacağım?

Önde olmasını istediğiniz resmin üstüne sağ tıklayıp order diyerek yapabilirsiniz. En azından ben öyle yapıyorum. Rolleyes
Gif yapma derslerin de var mı?Biggrin ama senin yöntemin olan.Onay
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Uzuuuun bir zamandır foruma uğrayamamıştım.. Yeni ders gelmiş en kısa zamanda bir çalışma yapacağım Smile
[Resim: dr0x5.png]

Birazcık gülümse...

Yeni yaptım. Angel
Icon_arrow 
(21-04-2013, Saat: 0:53)merve d. yazdı: Yeni yaptım. Angel

Ama bunlar çok netsiz olmuş. Boyutuyla çok oynayınca resim net olmuyor. Ben bu yüzden aynı resmi yeniden alıyorum ve bir kez boyutlandırıyorum. Sen de deneOnay
(21-04-2013, Saat: 10:38)Han Hyo yazdı:
(21-04-2013, Saat: 0:53)merve d. yazdı: Yeni yaptım. Angel

Ama bunlar çok netsiz olmuş. Boyutuyla çok oynayınca resim net olmuyor. Ben bu yüzden aynı resmi yeniden alıyorum ve bir kez boyutlandırıyorum. Sen de deneOnay
Ben de öyle olmasını sevmiyorum. Sad Teşekkür ederim. Biggrin
Yeni yapımım.Ben beğendimKalp
[Resim: yunhyeimza.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi