03-04-2013, Saat: 18:35
Konu için teşekkürler.. ama ben yapamıyorum ya!! Kullanıyorum sadece resim sadekliğiyle bana geri gheliyor.. :/.
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
03-04-2013, Saat: 18:35
Konu için teşekkürler.. ama ben yapamıyorum ya!! Kullanıyorum sadece resim sadekliğiyle bana geri gheliyor.. :/.
03-04-2013, Saat: 19:45
Hani şimdi deneyeceğim demiştim ya hah işte onu yapamadım.
![]() Öyle pencere gibi oldu onu yaptım ama başka bir resim açamadım.
![]()
03-04-2013, Saat: 19:48
Ben resimleri aynı anda açtım. Alt Gr yaptım.
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube (03-04-2013, Saat: 19:48)~AmoRe~ yazdı: Ben resimleri aynı anda açtım. Alt Gr yaptım.Evet haklısın. Söylediğini yaptım ve oldu. Çok teşekkür ederim![]() ![]()
05-04-2013, Saat: 19:17
(05-04-2013, Saat: 19:10)Han Hyo yazdı: Peki o yazıları nasıl resme ekliyoruz? Benim de sorunum tam olarak böyle bir şey. :d a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
05-04-2013, Saat: 19:26
@merve d. Bekiyorum.. ^^
@Hatty H Ben sana bir tane link bulacağım kuzumda vaktim olmadı.. Torrentten indirir misin ben sana göstersem?@korean star Evet farklı bir çalışma olmuş ama hoş.. Bu tarz çalışmalarda yazı tipini daha yumuşak ve sade tutarsan daha güzel görünür üstünde.. @Mühürdar Mishil Hadi bekliyoruz bakalım ben yeni ders eklemeden sen çalışmanı ekle.. :P @Koreli-kız Teşekkür ederim.. ^^ @cimbom3333 Umarım yararlı bir anlatım olmuştur. Teşekkürler.. ![]() @GreenPeas. Beğenmene sevindim.. ^^ @~AmoRe~ Güzel olmuş.. Tuhaflığınıda şöyle değiştirebilirsin.. Şimdi bu resimde önlerinde birisi varya tek resmi ters çevir biri sağa biri sola bakmış gibi.. saçlarından birleştir o zaman güzel bir geçiş olur.. Anlatabildim mi bilmiyorum da.. Text efekti çok hoş.. @merve d. PF'de yapmaya göre çok iyi olmuş imzan.. PS'de neden olmadı ki.. ![]() @yulsong İzin varsa bunu ilk sayfama ulaşım linki olarak ekleyebilir miyim? @hasret aydın Tam olarak nasıl olduğunu anlamadım.. =/ @Han Hyo Halletmişsin sorunu.. Çalışmanı bekliyorum.. Yazı tipi, boyutu, efekler vs.. dersi de var.. Tabii ki bunu diyorsanız.. www.korea-fans.com/forum/ozel-tasarim-dersleri-ders-miss-bu-dersi-de-t-35574-14.html#pid1075630@Hatty H Kiss Me/U-Kiss güzel olmuşta tek rengini beğenmedim arka gölge siyah olunca içi kahve olmamış pek.. Minho güzel olmuş..
![]() OLICITY ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|