yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Yeni dersler başlamış, yepyep. ^^
Sayende sökeceğim ben bu işi abla, anlatımına sağlık. Opucuk
Wow! Süper bir anlatım olmuş. Ellerine sağlık tatlım. Opucuk
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Çok güzel bir anlatım olmuş. Ellerinize sağlık. Teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Teşekkür ederiz.Şimdi deneyeceğimBiggrin
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Bayıldım. Smile Ellerinize sağlık. Smile
٩(-̮̮̃-̃)۶
Oley yaptım! Biggrin Teşekkürler, çok güzel bir ders. ^^

İki resimle yaptım ben. Biggrin Tuhaf oldu. Biggrin Süslemedim, PSD ve texture ekledim. Yazı yazmayı yapamadığım için yazı yok. Biggrin

[Resim: 54335660.png]
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Ya arkadaşlar eklentisi bozulmamış cs2, cs3 ve ya cs4 indirmek istiyorum ama ne hikmetse bir türlü bulamadım. Adobe'nin kendi sitesinde zaten yok. Gezginler de sadece cs6 var o da hem üyelik hem de deneme süresi bitince ücret istiyor. Ben gariban gibi kaldım PF ve Photoscape'ye... Aglama Eğer programı yakın zaman indiren ve düzgün çalışan varsa lütfen bana yardım eder mi? Utangaç
Teşekkürler.^^

Ben de yaptım ama PF'de yaptım. PS'de yapamadım. Sad İmzam oradan çıkma. Biggrin
(03-04-2013, Saat: 9:21)Hatty H yazdı: Ya arkadaşlar eklentisi bozulmamış cs2, cs3 ve ya cs4 indirmek istiyorum ama ne hikmetse bir türlü bulamadım. Adobe'nin kendi sitesinde zaten yok. Gezginler de sadece cs6 var o da hem üyelik hem de deneme süresi bitince ücret istiyor. Ben gariban gibi kaldım PF ve Photoscape'ye... Aglama Eğer programı yakın zaman indiren ve düzgün çalışan varsa lütfen bana yardım eder mi? Utangaç

Ben de Cs3'ün İngilizce versiyonu var. Ama işine yara diye benimkini upload ettim. Smile

http://www.sendspace.com/file/v81vry
Young Jae...♥[Resim: iidomgV.pngnull]SS501 ~ T-ara ~ Block B ~ 2NE1 

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi