yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Tesekkurler.Biggrin

(25-01-2013, Saat: 18:34)chícharos yazdı: Merve abla, şu CS3'ten gif yapabilmeyi becerdim sonunda. Ama pürüzlü oluyor hep hayırsızlar. HD yapmak istiyorum. -.- Bu konuda yardımcı olabir misin bana? Durtuk

CS3ü tam bilmiyorum ya.. =/ Ben Cs2deyken de öyleydi IR bozuyordu baya.. Daha çok siyah ve çok resimlilerde öyle oluyor.. Bir nette bak vardır illaki bir çözümü olmazsa Cs5 ya da Cs6 indirebilirsin.. Onay

(25-01-2013, Saat: 18:34)Park Ji Hyo yazdı: Tesekkurler.Biggrin

Rica ederim.. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Çok iyi photoshop yapıyorsunOnay
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Harika olmuşlar. Ben şunu merak ettim '' Ders11 ~PS'de Hareketli İmza Yapımı '' başlıklı dersi öğrenmek istiyorum. Ama sen anlattığın dersde hangi programı kullandın onu merak ettim? Yardım edersen sevinirim. ^^
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Ben Photoshop Cs2 de yaptım ama o şekilde uğraştırıyor artık farklı şekilde yapıyorum..
Onun için bu arkadaşın anlatımından yararlanabilirsin.. ^^ http://www.korea-fans.com/forum/konu-rea...pid1166359
OLICITY
(08-03-2013, Saat: 18:00)MisSGuaRD yazdı: Ben Photoshop Cs2 de yaptım ama o şekilde uğraştırıyor artık farklı şekilde yapıyorum..
Onun için bu arkadaşın anlatımından yararlanabilirsin.. ^^ http://www.korea-fans.com/forum/konu-rea...pid1166359

Tamam, teşekkürler. Onay
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Photoshop bilenlere aferinOnay
PF'de Resim birleştirme yapmaya çalışırken bu çıktı.Birleştirme yapamadım.
Yok yok birleştirmeyi güzel yapmışsın.. ^^
Efekt ekleyip renklendirmeyi öğrendin mi tamam..
OLICITY
(11-03-2013, Saat: 19:57)MisSGuaRD yazdı: Yok yok birleştirmeyi güzel yapmışsın.. ^^
Efekt ekleyip renklendirmeyi öğrendin mi tamam..
Dediğin şekilde yapmaya çalıştım ve böyle oldu.Blush
Ama ben beğendim.Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi