4. Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme'yi merak ediyorum, o yüzden onu seçtim.
INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P
afazi'm ❤
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P
afazi'm ❤
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
4. Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme'yi merak ediyorum, o yüzden onu seçtim.
INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
29-05-2011, Saat: 20:10
Aslinda 'Resim Disina Tirtikli Kenar Yapimi' >> 'Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme'nin ek dersi gibi.. Tirtik yapmadan önce resmin kenarlarini silmemiz gerekiyor.. Bu yüzden eger Silgi Kullanimi seçilirse Tirtikli kenar Yapimini oylamaya koymadan ardindan yollayacagim. (Sonraki ders olarak..)
@ShiN-a ~Kuzu..Çalismalar çok hos ya.. ^^ Taemin ayri birsey de.. CL çalismalarini da sevdim.. Hem renkli-renksiz hem de renkli ayri ayri güzel olmuslar. Ellerine saglik.. ![]() OLICITY ![]()
29-05-2011, Saat: 20:32
Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme dersini tercih ederim.
Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
29-05-2011, Saat: 20:40
Oyum 4.materyale..
Bende Photoshop yok maalesef. Oldugu zaman mutlaka katilacagim derslere.. Su an defteri olmayan bir ögrencinin azizligi var üzerimde.
29-05-2011, Saat: 20:53
4. Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme
'If I'm louder; Would you see me? Would you lay down in my arms and rescue me? Cuz we are the same.. I can't love you more than this'
Yamuk/Yuvarlak Kenar Yapimi dedim ama..
Aslinda 'Resim Disina Tirtikli Kenar Yapimi' >> 'Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme'nin ek dersi gibi.. Tirtik yapmadan önce resmin kenarlarini silmemiz gerekiyor.. Bu yüzden eger Silgi Kullanimi seçilirse Tirtikli kenar Yapimini oylamaya koymadan ardindan yollayacagim. Okuyunca daha mantikli geldi.
4. Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme
En çok merak ettigim sey.
Vay çalismalarin harika ne güzel çalismalar konularin ve en önemlisi emeklerin için size çok tesekkür ederim. Bende Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme ama benim bir sorunum var ben Phofiltreyi bir türlü indiremiyorum.
![]() (29-05-2011, Saat: 20:10)MisSGuaRD yazdı: Aslinda 'Resim Disina Tirtikli Kenar Yapimi' >> 'Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme'nin ek dersi gibi.. Tirtik yapmadan önce resmin kenarlarini silmemiz gerekiyor.. Bu yüzden eger Silgi Kullanimi seçilirse Tirtikli kenar Yapimini oylamaya koymadan ardindan yollayacagim. (Sonraki ders olarak..) Süper o zaman. ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|