yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Anlatim harika canim. Ellerine saglik. Opucuk

Farkli psd renklendirmesiyle iki tane yaptim. Umarim derste anlattigin gibi olmustur. Cool

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

@eLa_YooN ~Bence güzel olmus ama Radial Blur'n 'Good' efekti daha hos gösterirdi sanirim.. Biraz keskin olmus kenarlari.. Bir kaç kere daha yaparsan alisirsin.. Onun için olmus-olmamis diye çokta takma.. Çalismaya devam. xD +Iki resmin arasina güzel bir 'Jang Geun Suk' yazisi ekleyebilirsin.. ^^
@hasret aydin ~Ben tesekkür ederim.. ^^ Begenmene sevindim..
@Cassandra~ Ben canli çalismalari severim.. ^____^
@ßlaCk aNqeL ~Rica ederim.. Opucuk Çalismani burada paylasmana çok sevindim.. ^.^ Sanirim Radial Blur kullanmadin ya da ben göremiyorum.. ^^" Ikinci renklendirme favorim. Onay Son birsey.. Silgi kullanirken silgini yumusatirsan renkli-renksiz geçisi daha hos görünür.. ^^

Ellerinize saglik.. Opucuk

[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Ben de yaptim ama olmadi sanirim.Blur'u Good la yapmistim.Çok belli olmadi.Hatta neredeyse hiç belli olmadi.Biggrin
Desaturate i yaptiktan sonra nasil sileyim nasil artistik olsun bir türlü beceremedim.Biggrin
Ve içimden bir ses diyor ki Miss bunun renklendirmesine yine çok keskin diyecek.Biggrin

[Resim: m87x1cc.png]

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

Bende ayni sekilde Good'la yaptim. Sanirm ondan benimki de belli olmadi. Biggrin

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Of yaptim ama çok kötü oldu..Hiç alakasi bile yok.. Biggrin
Hee evet 'Good' hafif bir efekt veriyor.. ^^
Lollip'm ~ Bence güzel olmus ya.. Ve evet tam üstüne bastin. xD Keskin'' Biggrin Ama efektin leopar desenli kiyafetteki efektine bayildim. xD Ellerine saglik çilekli'm.. ^___^
k-sorry ~Burada paylasirsan eger eksiklerini söyleyebiliriz.. Kötü olduysa bile sikilma yeniden dene.. Onay
OLICITY
Iki tane yaptim. Insallah begenirsiniz. (:

[Resim: balksz1wo.jpg]

[Resim: ixn4hliv.png]
SS501 Forever ~ Kim Kyu Jong ♥
[Resim: gtes.png]
Tekrar deniyorum su an.. Biggrin
kyucan_beyza ~Birincisi sade ve sik.. ^^ Ikincisi de tam wallapaperlik. xD Onu alip wallpaper boyutunda bir çalismada farkli texture ile tamamlayabilirsin.. +Kiyafetini biraz daha ortaya çikartabilirsin.. ^^ Ellerine saglik.. Opucuk
k-sorry ~Beklemekteyim.. ^__^

OLICITY
Misim çok güzel anlatmissin. Ellerine saglik. Bende yapmaya çalistim umarim beyenirsiniz. [Resim: asd3k.jpg]
Bunuda dersi yapmaya çalisirken, birseyleri karistirdim. Böyle birsey çikti. Nasil yaptin diye sorarsaniz bende bilmiyom vallaha. Saskin
----------

Jang Keun Suk Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi