26-05-2011, Saat: 18:03
Rica ederim.. Yorumlariniza çok sevindim. ^__^
Umarim denediklerinizi burada paylasirsiniz.. Bekliyor olacagim.. '',
Umarim denediklerinizi burada paylasirsiniz.. Bekliyor olacagim.. '',
![[Resim: YvZOAz.gif]](http://i.hizliresim.com/YvZOAz.gif)
OLICITY
![[Resim: ynZQzk.png]](http://i.hizliresim.com/ynZQzk.png)
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
26-05-2011, Saat: 18:03
Rica ederim.. Yorumlariniza çok sevindim. ^__^
Umarim denediklerinizi burada paylasirsiniz.. Bekliyor olacagim.. '', ![]() OLICITY ![]()
Iste yaptim.
Hatalarimi söyle lütfen. Renklendirmeyi beceremedigim için psd kullandim. Çok güzel anlatimin var. Devamini beklerim... Iste burada ;
@SuleYildiz ~Kuzu uygulaman güzel olmus.. Ellerine saglik.. Ancak efektin çok fazla.. Mesela öndeki resimde Key'n yüz hatlari kaybolmus.. Sanirim zaten resim açik renkliydi.. O tarz resimlerde keskinlik veren efektleri daha az kullan.. + Sule Yildiz yazisi çok hosuma gitti.
/ Key yazisinin da renk uyumunu sevdim. ^^@full_mo_on ~Biraz senin renklendirme de keskin gibi.. ^^ Sanirim bunda takintim var..^^" Ama çalisma güzel.. Kenarlar renksiz orta renkli olayi güzel olmus.. Sag tarafin renk geçisini az daha yumusak yapabilirdin. ^^ Lie To Me yazisi çok hos.. '', YEH zaten manyak. xD ![]() OLICITY ![]()
26-05-2011, Saat: 18:26
Evet resim açik renkliydi ama o resmi kullanmak istedigim için degistirmedim. :P Dikkat edecegim ona. Resmi bozdugunu farkettim. ^^ Simdi bakinca bir kaç tane daha hatami buldum ama neyse. ^^
Böyle renkler canli olmayinca bir sey yapmamis gibi hissediyorum. Aslinda bunda fazla abarttim iki psd birden kullandim. Renk konusuna dikkat edecegim ama. Yorumlarin için tesekkürler. ^__^
26-05-2011, Saat: 18:54
26-05-2011, Saat: 19:25
Bu Photoshop için geçerliydi degil mi? Çok iyi bir tasarim. Paylasim için tesekkürler.
26-05-2011, Saat: 19:33
Ya hemen bunu yapmak istiyorum. Miss seni yakinda rahatsiz edecegim.
Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
26-05-2011, Saat: 20:02
@SuleYildiz ~Ilklerden birsey olmaz.. Heke de kendi hatalarini bulmaya basladiktan sonra.. Daha güzellerini yaparsin. ^^
@full_mo_on ~Benim kimi zaman 4-5 PSD birden kullandigim oluyor. xD Çok kullanman sorun degil.. Ama mesela ben o PSD'lerin tüm efektlerini kullanmiyorum.. Tek tek bakiyorum.. Layer'larini açip kapiyorum.. En uyumlusunu ayarliyorum.. Çalismalara devam ederseniz daha iyilerini yaparsiniz.. ^^ @PinkHeenim ~Birlestirmeni sevdim. Imza çok hos olmus.. ^^ Kendinizin yapmasi daha güzel birsey.. Yazilari biraz asagi alabilirsin.. Asagi kismi az bos kalmis.. Çalismani gerçekten begendim çok hos ancak fazla soluk olmus sanki.. =/ Biraz yakabilirsin canlandirmak için.. @F.T. ISLAND ~Evet bu ders Photoshop için geçerli.. Rica ederim.. ^^ Yorumun için ben tesekkür ederim.. '', @esoanes ~Yap yap. xD Buyur kuzu Çekinmeden her zaman rahatsiz et.. ^.^ Çalismalariniz ve yorumlariniz için tesekkürler.. ![]() ![]() OLICITY ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|