![[Resim: YvZOAz.gif]](http://i.hizliresim.com/YvZOAz.gif)
OLICITY
![[Resim: ynZQzk.png]](http://i.hizliresim.com/ynZQzk.png)
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
![]() OLICITY ![]()
25-05-2011, Saat: 22:27
Bekliyoruz bakalim.
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!]
![]() Seni ısırırım çocuk! allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler] Ders19 ~PS'de Radial Blur ve Desaturate ile Imza Tasarimi Evet beklediginiz ders sonunda geldi. xD Çokta geciktirmedim sanirim ya.. Bu derste rahatlikla yapabilecegimiz bir efekt ögrenecegiz. Hem kolay hem de estetik görünüyor.. ^^Ilk olarak üstünde çalisma yapacagimiz resimleri açiyoruz. Bu tasarimi tek resim üstünde de yapabilirsiniz.. Ben gibi iki resmi birlestirerekte.. Bu sekilde çalismamizin temelini hazirliyoruz.. ![]() Sonra Layer » Duplicate Layer diyerek resmimizi çogaltiyoruz. ![]() Ya da kisa yoldan resmimin üstüne gelip (Layer bölümündeki katmaninin) sag tiklayip Duplicate Layer'a tiklayabilirsiniz. ![]() Ondan sonra Filter » Blur » Radial Blur'u açiyoruz. ![]() Karsimiza çikan pencerede istedigimiz ayarlari yapabiliriz. Ama sayi degeri çok büyük olunca pek hos durmuyor. Benim tercihlerim: (17 ya da daha az yapabilirsiniz.. Ben genel de 13 falan yapiyorum..) ~|Farkli çalismalar yaparken Quality bölümünden 'Good'u da seçebilirsiniz.. O daha hafif ve yumusak bir efekt veriyor.. | Çalismamiz bu hali aldi: ![]() Eraser Tool'u / Silgiyi ( ) seçiyoruz ve istedigimiz yerleri siliyoruz.Silgimiz yumusak ve opacity'si azcik düsük olursa hos olur.. ![]() Daha sonra renklendirmemizi yapiyoruz. Ders18 ~PS Cs2 Farkli bir Renklendirme'de gösterdigim Renk Eslestirme yardimiyla renklendirdim çalismami.. ^^ Tabii ki isterseniz siz hazir ya da kendi hazirladigin PSD de kullanabilirsiniz.. ![]() Simdi gelelim Desaturate kullanimina.. Renklendirdigimiz çalismamizi yeniden Dublicate Layer yapip çogaltiyoruz. Bu sefer Image » Adjustments » Desaturate diyoruz.. ![]() ...ve resmimiz bu hale geliyor. ![]() Yeniden silgimizi kullanarak istedigimiz yerleri siliyor ve resmimizin bir kismini renkli diger kismini renksiz yapiyoruz. (Hos bir görünüm istiyorsaniz silgimizin yumusak olmasi bunda da önemli..) ![]() Son olarak yazinizi, süsünüzü falan ne istiyorsaniz ekleyin. Bu kisim siz ve hayal gücünüz arasinda özel.. ![]() Aha da bitti.. xD Kolay ve güzel imzamiz hazir.. ![]() ![]() Iste bu kadar.. Kolay gelsin arkadaslar.. ![]() ![]() OLICITY ![]()
Hemen yapiyorum Miss.
26-05-2011, Saat: 17:43
Süper. Bugün hemen deneyecegim InsAllah. ^^
Eline saglik. ^^
Anlatim harika olmus tesekkürler.
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011 Süper Mod. » 18.08.2011 Koordinatör » 26.10.2011 Co-admin » 27.01.2012 Admin » 24.03.2012 S.Admin » 30.11.2012
26-05-2011, Saat: 17:54
Çok güzel anlatmissin hemen deneyecegim. Tesekkürler.
Eline saglik. ^^ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|