---------
Sonunda yapabildim. Ama ING'sini indirdim öyle. Miss sagol birtanem ya senin sayende.
Sonunda yapabildim. Ama ING'sini indirdim öyle. Miss sagol birtanem ya senin sayende.
Jang Keun Suk Fan Club
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
---------
Jang Keun Suk Fan Club
@Love- ~Azcik keskin olmus ama renk tonu çok hos.. ^^ Hadi hep beraber Renk Eslestirme kullanmaya! =P (Ne saçma oldu o öyle.. ^^")
@eLa_YooN ~Insallah sinavin çok iyi geceler kuzu'm.. =) Ögrenirsen sende yaparsin böyle seyler. +Tesekkür ederim. ![]() @GreenRose Huv' renklendirme çok tatli olmus. =D Tonu çok hos.. Yeniden indirip yorulmussun ama bir yandan da Ingilizce kullanmak her zaman avantajli.. Bir çok kisi Ing olarak ders paylasiyor.. +Ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana. ^__^
![]() OLICITY ![]()
21-05-2011, Saat: 21:53
Öncelikle sabir isi tebrik ediyorum.
Arada bakiyorum ve gayet yararli seyler ögreniyorum. Çok tesekkür ederim. Genellikle PSD kullanirdim ama buda çok etkili bir yol. Deneyecegim mutlaka. ![]() Ellerinize saglik.
The Kings are back.
☆![]() I love you! Baby i'm not a monster! ~ BIGBANG ~
22-05-2011, Saat: 0:21
Misim tesekkürler, senin beyenmen benim için çok anlamli, bunlar senin eserin.
Jang Keun Suk Fan Club
22-05-2011, Saat: 16:16
Yeni ders ne zaman gelir unnican.
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!]
![]() Seni ısırırım çocuk! allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
22-05-2011, Saat: 19:53
@siriusblck Ben tesekkür ederim bu güzel yorumun için.. ^^
Insallah daha da yararli seyler ögretirim.. +Denedigini görmek isterim.. '', @GreenRose Sen güzel güzel yaparsinda ben begenmem mi.. xD Çalismalarinin devamini bekliyorum. ![]() @Cassandra~ Istek ders degil ama.. Yeni ders bugün-yarin gelecek. ^^ ![]() OLICITY ![]()
22-05-2011, Saat: 19:58
Istek ders sonra gelse de olur yavrum.
Yeni dersin konusunu merak ettim.
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!]
![]() Seni ısırırım çocuk! allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
23-05-2011, Saat: 0:03
Yeni Derse Sen Karar Ver Hangisini Ögrenmek Istiyorsun? 1. Resim Disina Tirtikli Kenar Yapimi ![]() 2. Radial Blur ve Desaturate ile Imza Tasarimi (Farkli bir renklendirme ve Imza tasarimi..) ![]() 3. Yamuk/Yuvarlak Kenar Yapimi ![]() 4. Custom Shape Tool Kullanimi ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hadi bakalim hangi dersi ögrenmek istediginizi siz seçin. xD ![]() OLICITY ![]()
23-05-2011, Saat: 0:36
Radial Blur ve Desaturate ile Imza Tasarimi. ^^
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|