Böyle arkaplanlarin içine nasil resim koyabiliriz kisaca anlatir misin? (PS'de)
Bu arada derslerin gerçekten çok yararli ve açiklayici.
Bu arada derslerin gerçekten çok yararli ve açiklayici.

|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
Böyle arkaplanlarin içine nasil resim koyabiliriz kisaca anlatir misin? (PS'de)
Bu arada derslerin gerçekten çok yararli ve açiklayici. ![]()
![]() OLICITY ![]()
Bir ara bu basligi ayrintili incelemek isterim.
Çok tesekkürler.
Çok tesekkürler.. Çok iyi anlatmissin anladim sagol.
(05-08-2010, Saat: 23:08)tgc yazdı: Çok tesekkürler.. Çok iyi anlatmissin anladim sagol. Anlatabildigime sevindim.. Anladiysan güzel çalismalarini da bekliyorum güzelim.. Baska ögrenmek istedigin birseyler varsa sorabilirsin. ^^ ![]() OLICITY ![]()
Efendim, ilk üç dersi yaptim sayilir.
Avatar yaptim, ![]() Resmin rengiyle oynadim, çerçeve yaptim, ![]() Ve resme yazi yazdim, ![]() Pek güzel olmadi ama yaptikça gelisir umarim. Renkleri, yazilari seçmekte zorlaniyorum biraz. ![]() Bir de dördüncü derste, rengini degistirmek istedigim yeri bir türlü seçemiyorum.
Avatarin çok hos.. Renklendirmeyi tam ögrenip üstünde renklendirme de yapsan daha hos olur.
~Biraz fazla parlatmissin ama bu çerçeve bu resme uymus. ^^ ``"Oppa!" yazisinin gölgesinin rengi uyumlu olmus.. Genel olarak da hos olmus.. Ellerine saglik.. Devamini bekliyorum. ![]() Mm neden seçemiyorsun? Hata falan mi veriyor? ![]() OLICITY ![]()
Bende senin PF'de imza yapma dersinden imza yaptim çok tesekkür ederim...
Dersler çok güzel... Imza güzel olmadi ama olsun benim yaptigim ilk imza bunlar. ![]() ----------- (09-08-2010, Saat: 14:12)__Hyun Joong__ yazdı: Bende senin PF'de imza yapma dersinden imza yaptim çok tesekkür ederim... Bence çok güzel olmuslar yavas yavas ögrenirsin zaten.
김~정~훈
![]() (08-08-2010, Saat: 23:42)MisSGuaRD yazdı: Avatarin çok hos.. Renklendirmeyi tam ögrenip üstünde renklendirme de yapsan daha hos olur. Tesekkürler MisS sayende. Merve desem sorun olur mu? Ben de Asli bu arada. :icon_redface:Yok hata vermiyordu da ben bir türlü beceremiyordum simdi hallettim. Evet resmi biraz fazla parlatmisim, iste demek istedigim biraz da buydu, neyi ne kadar yapmam gerektigini kestiremiyorum. ![]() Ugrastim bir de imza yapmaya çalistim, ayni sorun bunda da var, mavi çok siritti farkindayim. Magenta Cyan falan karistirdim, olmadi mavi olarak kaldi. ![]() ![]() Ve __Hyun Joong__ bence de imzalarin çok tatli olmus canim. ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|