Çok güzel bir ders olmus canim tesekkürler.
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
Çok güzel bir ders olmus canim tesekkürler.
27-06-2010, Saat: 15:15
Tesekkür ederiz.
Çok tesekkürler kendi avatarimi yaptim sonunda. (:
Ders8 ~PS'de Yazi Yazma ve Effektleri
Öncelikle Photoshop'umuzu açarak, begendigimiz bir resim açalim.. ![]() Araç kutumuzdaki T simgesiyle yazi yaziyoruz. ![]() Turuncu isaretli yerden yazi tipini ayarliyoruz. KahveR. yerden yazi boyutunu, kirmizi yerden yaziya farkli sekillerde egim veriyoruz. Ve yesil yerden de yaziyi istedigin yere koyuyoruz. ![]() Yukari da gösterdigim kirmizi kutuya tikladigimizda bu yer açiliyor ve istedigimiz gibi ayarliyoruz.. ![]() ![]() Mavikutu içine aldigim yerden yazisin rengini ayarliyoruz. Bu sekilde de faremizle saga sola da egebiliriz. ![]() Simdi de yazimiza efekt verelim. Layer/Layer Style ~Blending Option'a giriyoruz. ![]() Layer kutumuzun altindaki "f" isaretine tiklayarakta Layer Style'a kolayca ulasabilirsiniz.. ![]() Bu bölümdeki efektleri tek tek anlatmayacagim.. Kullanimi daha fazla olanlari gösterecegim. (Temelleri..) Digerlerini de kendiniz deneyerek güzel seyler yapabilirsiniz. xD 1. Drop Shadow Yazimiza gölge vermemizi saglar. ![]() Opacity ile gölgemizin görünürlügünü ayarliyoruz. Distance ile gölgemizi uzaklastirip yakinlastiriyoruz. Spread ile kalinligini ve Size ile de gölgemizi yayip buladirip ya da keskinlestiriyoruz. Siyah kutu da renk kutusu. Örnek: ![]() 2. Gradient Overlay ![]() Örnek: ![]() ¨¨ KALDIRILDI! ![]() OLICITY ![]()
Tatlim süpersin devam et.
Tesekkür ederim. ^^ Umarim yeni dersi yarin ekleyebilirim..
![]() OLICITY ![]()
Sizin sayenizde ilk imzami yaptim.
Çok tesekkür ederim bilgiler için. ![]() Yeni yapmaya basladigim için biraz basit oldu sizlere göre ama yine de paylasayim dedim. ![]() ------- |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|