Dersler için çok tesekkürler canim biraz ugrastim birsey yaptim.
----
----
Kim Jae Joong is coming to TURKEY
Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
Dersler için çok tesekkürler canim biraz ugrastim birsey yaptim.
---- Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Bu konuyu açtigin için Merve abla sana çok tesekkür ediyorum.
![]() Çok isime yariyor vallaha.
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
(15-06-2010, Saat: 20:58)ShiN-a yazdı: Tesekkürler. (15-06-2010, Saat: 21:03)Belgüzar yazdı: Çok tesekkürler. Rica ederim yumarim isinize yaramistir. ^^ (15-06-2010, Saat: 21:10)GamzeninAski yazdı: Ya photoshopla dersler ne zaman baslayacak? Sirada 2 tane daha PF dersi var sonra PS'ye geçiyorum. ^^ (15-06-2010, Saat: 23:36)esoanes yazdı: Dersler için çok tesekkürler canim biraz ugrastim birsey yaptim. Bana da kötü gibi görünmedi.. Ellerine saglik^^ ~Yaziyi ortada bir yere yazip görünmesini saglasaydin daha da güzel olurdu. xD (16-06-2010, Saat: 0:45)m@$um ç!k0l@t@ yazdı: Bu konuyu açtigin için Merve abla sana çok tesekkür ediyorum. Isine yaramasina çok sevindim. ^^ Rica ederim. ![]() ![]() OLICITY ![]()
Çok tesekkürler canim benim bir sorunum var.
Resimlerin arasindaki çizgileri yok edemiyorum bu konuda bana yardim eder misin? ? BLOCKB IS MY LIFE ?
![]() Kore_Güzeli black pearl ♥
Bu dersde çok güzel olmus.
Diger dersi 4 gözle bekliyorum.
Çok güzel olmus ellerinize saglik.
Diger dersi bekliyoruz.
SHINee is my life ♥ ![]() ![]() Bunlari derslerin sayesinde yapabildim. Çok tesekkürler ve yeni dersi dört gözle bekliyorum.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
MisSGuaRD çalismalarini çok begeniyorum. PF ile ugrasmadigim için PS derslerini sabirsizlikla bekliyorum. Bilmediklerimi ögrenmis olurum. Emegine saglik.
Ders5 ~PF'de Transparent Color
Bu derste transparent imza yapimini görecegiz^^ Ilk olarak en basitini gösteriyorum. 350-150 boyutlarinda bir sayfa açiyoruz {örnek verdim sadece siz istediginiz gibi yapabilirsiniz^^} ve bu sayfaya istedigimiz bir yaziyi istedigimiz efektle yaziyoruz. ![]() Daha sonra kirmizi kutu içindeki Transparent Color bölümüne tikliyoruz ve 'yes' diyoruz. ![]() 'Evet' dedikten sonra Tolerance'yi sifira getiriyoruz... ![]() Evet, transparent yapmis olduk.. {Ayrica bu çalismayi gif formatinda kaydetmelisiniz.} ![]() Iste çalismamiz.. ![]() Not: Biz bu çalismada beyaz arka plan kullandik fakat siyah temali bir sitede beyaz çalisma defolar verecektir.Örnegin; bir çalismanin kirmizi tabanli hali.. ~Yani bu tip çalismalarinizi kullanacaginiz ortama göre ayarlamalisiniz ![]() . . ![]() Simdi gelelim bu yöntemi imza da nasil kullanacagimiza..
Iki tane resim açiyoruz ve bu resimlerden birinin arkasi beyaz olmali. Eger beyaz degilse siz beyaza boyayabilirsiniz.~bu zahmetli olabilir siz kolayi seçin :P~ Bu yöntem iste bu nedenle çok saglikli bir yöntem degil. Biz sonuçta çalismalarimizi beyaz tabanli resimlerden yapmak zorunda degiliz.. :P ![]() Beyaz tabanli olani transparent yapiyoruz.. ![]() Onu kopyaliyoruz ve diger resme yapistiriyoruz.. ![]() Daha sonra dilediginizce renklendirebilir ve font ekleyebilirsiniz.. Artik tasarimi kendiniz yapmaya baslamalisiniz.. xD ![]() Bi'sey: Beyaz arkaplanli resim bulmaniz çok zor. Bu nedenle ilk olarak yaptiginiz transparent yaziyi bir resmin üstüne yapistirabilirsiniz. Sunun gibi... ~~ ![]() {dersin bir (son) kismini farkli PC'den yaptigim için yazida degisiklik yaptim..} ~Kolay gelsin.. ~ . . . ![]() OLICITY ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|