yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Tam olarak geri dönmüş bulunuyorum arkadaşlar.. Örnek gösterdiğiniz tasarımların nasıl yapıldığını anlatacağım inşallah.. ^^
Bu arada yapılan çalışmalar çok hoş.. Han Hyo senini son YEH çalışman (psd'li olan) çok güzel olmuş.
Bunu ben yapmadım kuzum ama buna benzer birşey yapmıştım.. :P
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Çok iyi! ^^ Derslerini bekliyorum. *-*
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(18-07-2013, Saat: 15:37)MisSGuaRD yazdı: Tam olarak geri dönmüş bulunuyorum arkadaşlar.. Örnek gösterdiğiniz tasarımların nasıl yapıldığını anlatacağım inşallah.. ^^
Bu arada yapılan çalışmalar çok hoş.. Han Hyo senini son YEH çalışman (psd'li olan) çok güzel olmuş.

Hoş geldiin! Biggrin
(18-07-2013, Saat: 15:37)MisSGuaRD yazdı: Tam olarak geri dönmüş bulunuyorum arkadaşlar.. Örnek gösterdiğiniz tasarımların nasıl yapıldığını anlatacağım inşallah.. ^^

Şu an canım çok sıkılıyor ama senin mesajını okuyunca sevindim. Bence de gel artık, kimse bu sayfaya bir şey yazmıyor. Ben de forum işim yüzünden tasarım bile yapamıyorum.Blush
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Photoshop İndirme ve Yükleme (Torrent)

Aslında ilk ders bu olmalıydı sanırım ama şimdi ihtiyaç oldu heralde.. Biggrin
Eskiden indirmek daha kolaydı..
Photoshop'u direk değil bir proğram aracılığıyla indireceğiz. Zor birşey değil. Hatta indirme yapılıreken bilgisayar çöktüğünde ya da kapatmak zorunda kalsanız bile proğram açtığınızda indirmeye kaldığı yerden devam ediyor ve bu güzel bir avantaj.. Smile

TORRENT İNDİRME ve YÜKLEME

Şimdi benimde kullanmakta olduğum sürüm olan Photoshop Cs5 proğramını nasıl indireceğimize bakıyoruz. İlk olarak Torrent adlı proğramımızı indiriyoruz.

uTorrent

[Resim: zk4.png]

[Resim: 6j6q.png]

Yükleme işlemine geçelim.

[Resim: qk4.png]

[Resim: miwc.png]

[Resim: ixj6.png]

[Resim: yb6m.png]

[Resim: rfor.png]

[Resim: sylw.png]

İlerleyip bitiriyoruz ve proğram yüklendi.

[Resim: qdi.png]

PHOTOSHOP CS5 İNDİRME ve YÜKLEME
Torrent'e dosya indirmek için belirli siteler var biz bunlardan en büyüğü olan Torrentz'i kullanacağız.
-Bu siteler herkeste açılmayabilir. Eğer sizde açılmıyorsa bana bildirin-

Adobe Photoshop Cs5 diyerek arama yapıyoruz ve en yüksek "seed"e sahip olanı indireceğiz. Daha çok indirilmiş, paylaşılmış ve beğenilmiş gibi birşey oluyor anlatabileceğim. Açtığımız link bizi türlü sitelere yönlendiriyor onların içinden de seçiyor ben size direk vereceğim linki..

[Resim: 352q.png]

[Resim: yzx.bmp]

Buradan indiriyoruz.

[Resim: dzia.png]

[Resim: 9t4c.png]

[Resim: jq6u.png]

İndirmeye başladı.
[Resim: zy8u.png]

İndirmesi bittiktek sonra kuruluma geçiyoruz. Bende olduğu için indirmesini beklemedim.

Dosyamız rar dosyası olarak inecektir. Rar'ı açıp işaretlediğin proğramı buluyoruz. Yüklemeye başlıyoruz.

[Resim: r7x.bmp]

[Resim: v7d8.png]

[Resim: rg7.png]

[Resim: wh4w.png]

Bende proğram yüklü olduğu için devamını anlatamıyorum onun yerine başka yerden bulduğum videolu anlatımı ekliyorum.

-alıntıdır-

Anlamadığınız bir yer varsa söylemeniz yeterli.. Video'daki gibi yaptığımızda hiç bir sorun olmayacaktır.
Güzel tasarımlarda kullanın..
^^

[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Ben de yeni ders ekledin sandım. Biggrin Bilmeyenler için teşekkür ederim. Ben de bilmiyordum da neyse.Biggrin
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Teşekkürler. Biggrin
[Resim: 316rlm9.gif]
Forever Choding.
Always Yeollie.
Only Sungyeol.

ALLOVERLEESUNGYEOL.
Yaa inanılmazsın bi tanesin bi tane BiggrinBiggrin Çoook teşekkürler Heart
[Resim: 167Gh6u]
BigBanglSHINeel2ne1lSNSDlJangGeunSuklLeeMinHolSuperJunior

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi