yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarihte Dae Jang Geum
ziyadesiyle saraydaki mücevher beni çok etkilemistir.Korenin kültürünü çok merak etmekteyim aslinda....
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez볼앋욱울
bilgi için sagol
ezgî'ye ve melike'e verdikleri degerli bilgiler için binlerce kez tesekkür ederim,emeginize saglik kizlarSmilediziyle ilgili bu tarihi gerçegin belgeleriyle var olmasi beni çok mutlu etti,artik bu dizinin degerini kavrayamayan arkadaslarima dae jang geum'un tarihi gerçekligini ispatlayabilirim.insallah ben de dae jang geum gibi basarili bi doktor olurum:img-angel:
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
çok ilginç..
Bu dizininde denizler imparatoru gibi gerçek hayattan alinti oldugunu sezmistim hatta bilmisim bilgiler için ellerinize saglik valla asmissiniz ne diyim kore kore diye zengin olursam söz hepinizi koreye götürecem(korkmayin kuzeykoreye götürmem bilirsiniz onlar bizi sevmezler) amcam kore gazisi çocuklar yanlarina gelip türkçe olarak amca derlermis bacaklarina sarilip bizim gazilerimizde ekmek yiyecek berirlermis çok sirinlerdi diyor amcam
bu guzel bilgiler için tesekkurler
Bilgiler çok güzel paylasim için sagol.........Biggrin
harika
paylasim icin tsk meraklarimizi giderdin emegine saglik
paylasim için saol
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi