yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tanggeon / 탕건

Tanggeon / 탕건

Tanggeon, erkekler tarafından giyilen geleneksel Kore şapkasıdır. Gat adı verilen resmi memur şapkasının altına takılarak kullanılır. Genelllikle boyanmış at kılı veya inek kılından yapılmıştır.Tanggeon yapan kişilere (zanaatçılara) tanggeonjang denir.

Çeviri=sunshine.(Sonsuz teşekkürler !Biggrin )

English

Tanggeon is a type of Korean traditional headgear worn by men, which is put under a gat (formal hat). It is usually made of dyed horsehair or cow hair. Artisans who specialize in making tanggeon are called tanggeonjang

Kaynak/Source

[Resim: 27.jpg]

[Resim: wtbwxe1.jpg]
Abracadabra da irwojyeora..

Çok hos bir tanitim olmus canim ellerine saglik..Resimlerde özenle seçilmis..Bu resim çok hosuma gitti...Sapkalar ve Yi San'in dizideki gözlügüne benzer bir gözlük..Çok güzel..

Tanggeon un sert olanlarina Samo deniliyor..Dizilerde gördüklerimizin çogu Samo..Tanggeon, Samo'nun içine takiliyor..
Hakkınızı helal edin. ~
(30-03-2009, Saat: 18:50)sunshine yazdı:
(30-03-2009, Saat: 18:36)greatjanggeum yazdı:

Çok hos bir tanitim olmus canim ellerine saglik..Resimlerde özenle seçilmis..Bu resim çok hosuma gitti...Sapkalar ve Yi San'in dizideki gözlügüne benzer bir gözlük..Çok güzel..
Tanggeon un sert olanlarina Samo deniliyor..Dizilerdegördüklerimizin çogu Samo..Tanggeon, Samo'nun içine takiliyor..

Daha yeni dikkat ettim :d Yi San'in gözlügüne benzedigine.
Çok güzel bir tanitim olmus.
Tesekkürler Selencim Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
(30-03-2009, Saat: 18:32)greatjanggeum yazdı:

Tanggeon, erkekler tarafindan giyilen geleneksel Kore sapkasidir. Gat adi verilen resmi memur sapkasinin altina takilarak kullanilir. Genelllikle boyanmis at kili veya inek kilindan yapilmistir.Tanggeon yapan kisilere (zanaatçilara) tanggeonjang denir.

Çeviri=sunshine.(Sonsuz tesekkürler !Biggrin )

English

Tanggeon is a type of Korean traditional headgear worn by men, which is put under a gat (formal hat). It is usually made of dyed horsehair or cow hair. Artisans who specialize in making tanggeon are called tanggeonjang

[Resim: 27.jpg]

[Resim: wtbwxe1.jpg]

Önemli bir geleneksel Kore sapkasinin tanitimini yaptigin için tesekkür ederiz Selen...

[Resim: 239vsi1.jpg]
Abracadabra da irwojyeora..
Bir çok dizide görmüstük Smile Tesekkurler.
Gerçekten çok degisik.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Ilginç..bere ve fes karisimi gibi bise Smile
Paylasimin için tesekkürler Büyük CangemaSmile
Emegine saglik.Çeviri için de sunshine'ye tesekkürler.

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Buda komik ve ilginç bulduğum ikinci şapka. Ama komik derken alaycı tabir dedeğil. Sadece tatlı buluyorum o kada .Teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi