yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Talasie Hill

Talasie Hill / Talasie Tepesi

Talasie Tepesi, Yesankun - Hongsung yolu üstündedir. Bugünlerde dahi çok yoğundur.

Uzun zaman önce, Yesankun’da Sooduck Tapınağı’nın civarlarında yaşayan bir erkek bir kız kardeş, pazar alışverişi için gittikleri Hongsung’tan evlerine dönerken kuvvetli yağışa maruz kaldılar. Tepenin altına girip yağmurdan korundular. Kız kardeşinin astarsız yazlık giysileri erkek kardeşinin şehvetini uyandırdı. Erkek kardeş öyle utanmış, öyle utanmıştı ki bir bıçakla intihar etti. Daha sonra kız kardeşi neler olduğunu öğrendiğinde ağlayarak “Neden bana daha önce söylemedin?” dedi.

O olaydan sonra insanlar buraya “Talasie Tepesi” dediler.

Çeviri: Maria

------------------------------------------------------------------------

English

Talasie Hill

This hill is on the way from Yesankun to Hongsung, and has much traffic even these days.

Long time ago, a brother and sister who lived near Sooduck temple in Yesankun got caught in a rain on their way home from the market in Hongsung. They took shelter from the rain under the hill. It was summer, and the sister's unlined summer clothes revealed her body, which aroused the brother's sexual desire. He was so embarrassed and ashamed of himself that he cut his penis with a sickle, and died on the spot. Later when the sister realized what happened, she said crying,

"Why hadn't you even tried asking me?"

In Korean, talasie means you could have asked me for whatever you want. After the incidence, people called this hill 'Talasie Hill'.
Tanitim ve paylasim için tesekkürler.! Emegine saglik. Onay

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Tanitim çok güzel tesekkürler. Opucuk
Iyi yapmis abisi, ölüm ona müstehak. :P Saka bir yana kötü olmus yaa. Sarhos Ilginç bir efsane olmus, ellerine saglik canim. Smile
Bu bana tanidik geldi, bu hikaye.
Paylasiminiz için tesekkür ederim...Sagolasiniz.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Abisine yazik olmus. :d
Tesekkür ederiz canim. Opucuk
Çok ilginç bir hikaye...
Erkek kardes için çok zor bir durum olsa gerek. :img-cray:
Paylasim için tesekkürler. Smile
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

Çok etkileyici. Gerçekten süper

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi