Edit..
![[Resim: YvZOAz.gif]](http://i.hizliresim.com/YvZOAz.gif)
OLICITY
![[Resim: ynZQzk.png]](http://i.hizliresim.com/ynZQzk.png)
Taemin's Birthday Project / Taemin'in Dogum Günü Projesi
|
Edit..
![]() OLICITY ![]()
29-06-2010, Saat: 12:43
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 0:51, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
Güzel fikirler canim çalismalariniz, sürdürün emimim ki güzel seyler çikacak.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
01-07-2010, Saat: 11:30
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 1:04, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
![]() ![]() ![]() ![]() Bir insan hem bu kadar bu kadar güzel masumane güler ve bu kadar çekici ve karizmatik olabilir diye soran olursa iste tarifi Taemin de. Seni seviyoruz canim sen ve SHINee grubunun tüm üyeleri bizim için çok degerlisiniz... Sizleri iyiki tanidik SHINee'ye danslariyla ve sarkilariyla enerji veren kuzumuz seni seviyoruz.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Allah'im yok böyle bisey Taemin'e karpostali kendi elimle götürecegim 18 temmuzda Koredeyim.
![]()
08-07-2010, Saat: 12:08
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 1:19, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
Happy Birthday My Sweet Boy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLICITY ![]()
08-07-2010, Saat: 15:14
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 1:21, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
Fotograf üzerine yazi yazilmayacak vs fotografla oynanmayacak saniyordum.
![]() You're the only one for me Taeminnie ♥
Ayrica bir özel dilek eklemeyecegim ben, sadece bunlar bu sekilde eklencek videoya..
![]() OLICITY ![]()
08-07-2010, Saat: 18:03
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 1:23, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
![]() ![]() ![]() ![]() Taemin'im... Bugün senin dogum günün,benimde en mutlu günüm. ^^ Iyi ki dogdun melegim. ![]() Iyi ki varsin. Düsünüyorum da sen dogmasaydin,ben su an ne halde olurdum ? Büyük ihtimalle gerçek aski ariyor olurdum. Ama sen su an varsin ve ben gerçek ask ne demek çok iyi biliyorum.^^ Iyi ki varsin. ! Hepte hayatimda,aklimda,kalbimde '' Gerçek Askim '' olarak kalacaksin. Bende senin için kalbi atan '' tek '' kisi olarak kalacagim. Umarim o güzel yüzün hep güler,o tertemiz kalbin hiç kirilmaz. Umarim hep mutlu olursun,Vitæmin'im.. ![]() Dogum günün kutlu olsun. ^^ You're the one i love
Taeminnie~ ^^
08-07-2010, Saat: 18:20
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 1:27, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
![]() ![]() Tae'm.. Aslinda böyle güzel laflar etmek pek adetim sayilmaz .. ![]() Ama biricik sevdigimin dogum gününde ona en azindan bu jesti yapmak isterim.. Bu projeyi belki hiç görmeyeceksin , hiç duymayacaksin ama her zaman kalbinde sevildigini hissedersin umarim.. Beni hiç görmesende , ismimi bile bilmesende hatta benim varligimdan haberin bile olmasada benim sana sevgim sonsuz canim ![]() Sana bu kadar uzak olmak belki sana olan askimin en büyük sebeplerinden biri ![]() Sevgim sana yaptigim , çizdigim ya da söyledigim seylerle ölçülemez biliyorum ama bildigim en iyi sey 'Seni Seviyorum..' Sevgi dolu kalbin , mutlulukla gülen yüzün hiç solmasin ![]() Hep böyle neseli olursun umarim .. Dogum Günün Kutlu Olsun tek gerçegim ![]() Tae<3Btl You're the only one for me Taeminnie ♥
09-07-2010, Saat: 13:50
(Son Düzenleme: 09-09-2011, Saat: 1:29, Düzenleyen: shawol jonghyun.)
![]() En uyumlu grubun en küçük üyesi... Iyiki Dogdun. (: Kocaman kalbinle,benim ve benim gibi birçok TaeMin severlerin yüregini fethettin. Bunun için tesekkür ediyorum. ![]() Kimseyi üzme ve hep gülümse küçük Taemin. ![]() Nihaha,amma yazdim ya gören de beni 20 küsür yasinda zannedecek. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|