yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taemin's Birthday Project / Taemin'in Dogum Günü Projesi
Taemin's Birthday Project / Taemin'in Dogum Günü Projesi

[Resim: o2cpql.jpg]

Arkadaslar Taemin'in dogum günü için ufak kartpostal seklinde birseyler yapmayi düsünüyoruz.

Sizden ricamiz onun en sevdiginiz fotografini ve ona dogum gününde söylemek istediklerinizi yazip ulastirmaniz.

Daha sonra bu konudan ilan edilecek mesajlariniz. Son katilim 12 Temmuz 2010.

Arkadaslar lütfen fotograf üstüne yazi yazmayin.

Daha sonra bu kartpostal türü mesajlariniz video olarak eklenecektir.

Simdiden katilan herkese tesekkürler.

[Resim: bdiat.gif]

Sey ben Daha 'sonra bu konudan ilan edilecek mesajlariniz.' bu kismi anlamadim? Nereye ilan edilecek.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Ay... çok sevindim. Bende bir kaç seyler yapacagim. Taemin ço..k seker. Opucuk
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Taeminnie. Biggrin
Tabii ki katilacagim. Biggrin
Hatta fotograflarini bile seçtim gibi. Biggrin
Taemin'in dogum günü için bol katilim bekliyorum. Biggrin
(26-06-2010, Saat: 21:16)esmnur92 yazdı: Sey ben Daha 'sonra bu konudan ilan edilecek mesajlariniz.' bu kismi anlamadim? Nereye ilan edilecek.

Siteye verilecek. Yani bütün mesajlarimiz karpostal seklinde olacak. Simdilik SHINee'ye duyurma sansimiz yok sanirim ama simdilik. Biggrin

Ablacigim konu için tesekkürler. Taemin'e önem veriyorum küçük oldugu için belki bilmiyorum... Her sey bir yana çok tatli ve masum... Smile
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

(26-06-2010, Saat: 21:16)esmnur92 yazdı: Sey ben Daha 'sonra bu konudan ilan edilecek mesajlariniz.' bu kismi anlamadim? Nereye ilan edilecek.

Yani mesajlariniz bittikten sonra tam sekli ile hazirlanip yeni bir konu açacagiz demek oluyor. Smile
Siz en sevdiginiz fotograflarini ve onunla ilgili görüs ve düsüncelerinizi belirtmeniz yeterli olacaktir.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Resim yaptigimiz imza da olabilir mi?

Tae'm için ne yapsam azdir bir fotograf seçmek zor olacak. Onay
You're the only one for me Taeminnie

(26-06-2010, Saat: 21:21)türkiye_kore yazdı:

Siteye verilecek. Yani bütün mesajlarimiz karpostal seklinde olacak. Simdilik SHINee'ye duyurma sansimiz yok sanirim ama simdilik. Biggrin

Ablacigim konu için tesekkürler. Taemin'e önem veriyorum küçük oldugu için belki bilmiyorum... Her sey bir yana çok tatli ve masum... Smile

Sag olun. Smile
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Seçim benim için de çok zor olacak. Biggrin
Keske ona da ulastirabilsek. Biggrin Ama en azindan en son hazirlanan video çesitli sitelerde yayinlanirsa görme ihtimalleri (çok düsük de olsa) olabilir belki. Biggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Amanin oglusumun dogum günü yaklasiyor. Biggrin Elbette katilacagim. ^^ Onu çok seviyorum. Opucuk Tesekkürler ablam. Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi