20-05-2017, Saat: 11:58
Taean Mohang Port Marine Product Festival (태안 모항항 수산물축제) 2017
![[Resim: p0ZPVo.jpg]](https://i.hizliresim.com/p0ZPVo.jpg)
Dönem
06.03.2017 ~ 06.10.2017
Adres
Mohang-ri, Sowon-myeon, Taean-gun, Chungcheongnam-do
Mohang Ulusal Balık Barınağı, Taean-gun, Chungcheongnam-do
Sponsorlar / Yönetim
Taean Mohang Limanı Deniz Ürünleri Festivali Organizasyon Komitesi / Taean-gun, Chungcheongnam-do, Okyanus ve Su Ürünleri Bakanlığı
Anasayfa
haesam.taeanfestival.net (Sadece Korece)
Tanıtım
Haesam (deniz salatalığı)'ı ile ünlü olan Mohang Limanı, Taean Mohang Limanı Deniz Ürünleri Festivali'ne elverişli bir mekandır. Haesam (deniz salatalığı) sempozyumu, çıplak elle balık avlama ve suya balık bırakmak gibi çeşitli marin ürünü temalı aktiviteler festival boyunca su alanının içinde gerçekleşecektir.
Giriş / Katılım Ücretleri
Ücretsiz
Yaş Sınırı
Her yaştan ziyaretçiye açıktır
Ulaşım
[Otobüs]
Seoul Nambu Terminali'nden Taean Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giden şehirler arası otobüse binin.
Taean-Sowon'a bağlı yerel bir otobüse transfer olun ve Mohang Otobüs Durağı'nda inin.
Mohang İlköğretim Okulu'nun köşesinden sağa dönün ve limana doğru yaklaşık 570 metre boyunca yürümeye devam edin.
![[Resim: R073RY.jpg]](https://i.hizliresim.com/R073RY.jpg)
English
Period
06.03.2017 ~ 06.10.2017
Address
충남 태안군 소원면 모항리
Mohang National Fishing Harbor, Taean-gun, Chungcheongnam-do
Sponsors / Management
Taean Mohang Port Marine Product Festival Organizing Committee / Taean-gun, Chungcheongnam-do, Ministry of Oceans and Fisheries
Homepage
haesam.taeanfestival.net (Korean only)
Introduction
Mohang Port, which is famous for haesam (sea cucumber), is the venue for the Taean Mohang Port Marine Product Festival. Various marine product-themed activities such as a haesam symposium, catching fish with bare hands, and releasing fish into the water will be taking place during the festival.
Admission/Participation Fees
Free
Age Limit
Open to visitors of all ages
Transportation
[Bus]
Take an interciy bus for Taean Intercity Bus Terminal from Seoul Nambu Terminal.
Transfer to a local bus bound for Taean-Sowon and get off at Mohang Bus Stop.
Turn right at the corner of Mohang Elementary School and continue walking for about 570m toward the port.
Kaynak / Source
![[Resim: p0ZPVo.jpg]](https://i.hizliresim.com/p0ZPVo.jpg)
Dönem
06.03.2017 ~ 06.10.2017
Adres
Mohang Ulusal Balık Barınağı, Taean-gun, Chungcheongnam-do
Sponsorlar / Yönetim
Taean Mohang Limanı Deniz Ürünleri Festivali Organizasyon Komitesi / Taean-gun, Chungcheongnam-do, Okyanus ve Su Ürünleri Bakanlığı
Anasayfa
haesam.taeanfestival.net (Sadece Korece)
Tanıtım
Haesam (deniz salatalığı)'ı ile ünlü olan Mohang Limanı, Taean Mohang Limanı Deniz Ürünleri Festivali'ne elverişli bir mekandır. Haesam (deniz salatalığı) sempozyumu, çıplak elle balık avlama ve suya balık bırakmak gibi çeşitli marin ürünü temalı aktiviteler festival boyunca su alanının içinde gerçekleşecektir.
Giriş / Katılım Ücretleri
Ücretsiz
Yaş Sınırı
Her yaştan ziyaretçiye açıktır
Ulaşım
[Otobüs]
Seoul Nambu Terminali'nden Taean Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giden şehirler arası otobüse binin.
Taean-Sowon'a bağlı yerel bir otobüse transfer olun ve Mohang Otobüs Durağı'nda inin.
Mohang İlköğretim Okulu'nun köşesinden sağa dönün ve limana doğru yaklaşık 570 metre boyunca yürümeye devam edin.
![[Resim: R073RY.jpg]](https://i.hizliresim.com/R073RY.jpg)
English
Period
06.03.2017 ~ 06.10.2017
Address
충남 태안군 소원면 모항리
Mohang National Fishing Harbor, Taean-gun, Chungcheongnam-do
Sponsors / Management
Taean Mohang Port Marine Product Festival Organizing Committee / Taean-gun, Chungcheongnam-do, Ministry of Oceans and Fisheries
Homepage
haesam.taeanfestival.net (Korean only)
Introduction
Mohang Port, which is famous for haesam (sea cucumber), is the venue for the Taean Mohang Port Marine Product Festival. Various marine product-themed activities such as a haesam symposium, catching fish with bare hands, and releasing fish into the water will be taking place during the festival.
Admission/Participation Fees
Free
Age Limit
Open to visitors of all ages
Transportation
[Bus]
Take an interciy bus for Taean Intercity Bus Terminal from Seoul Nambu Terminal.
Transfer to a local bus bound for Taean-Sowon and get off at Mohang Bus Stop.
Turn right at the corner of Mohang Elementary School and continue walking for about 570m toward the port.
Kaynak / Source