yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.63/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T-ara Photos / T-ara Fotoğrafları
[Resim: 58204346024656732590316.jpg]

[Resim: 56010746056891729366816.jpg]
시노시작
Dürüst olmak gerekirse kıyafetlerini hiç ama hiç beğenmedim. T-ara'yı hiç güzel giydiremiyorlar. Sad
시노시작
(13-05-2012, Saat: 19:07)jiyeon yazdı: Dürüst olmak gerekirse kıyafetlerini hiç ama hiç beğenmedim. T-ara'yı hiç güzel giydiremiyorlar. Sad

Bence de. Boram unni güzel hatta diğerlerine göre harika. Diğerlerinden o kadar farklı ki dans ederken tarz farkı çok ortaya çıkıyor. Biggrin Eun unninin de sadece üst tarafı olan bir resmi var. Orada da iyi çünkü bir tek üstü var. Ama altı kurtarmaz. Biggrin Diğerleri de ... Ben olsam reddederdim kıyafetleri ya da kendim seçerdim. Ben kızların seçimine güveniyorum.

Ahh.. Orada ben olacaktım. Biggrin

Birde Soyeon unni dans ederken fazla takmıyormuş gibi olayı dikkat edince. Bilmem bana öyle geldi sence ?

[Resim: tarx.jpg]

♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥

Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! Smile
(14-05-2012, Saat: 7:52)amber _ my love yazdı: Bence de. Boram unni güzel hatta diğerlerine göre harika. Diğerlerinden o kadar farklı ki dans ederken tarz farkı çok ortaya çıkıyor. Biggrin Eun unninin de sadece üst tarafı olan bir resmi var. Orada da iyi çünkü bir tek üstü var. Ama altı kurtarmaz. Biggrin Diğerleri de ... Ben olsam reddederdim kıyafetleri ya da kendim seçerdim. Ben kızların seçimine güveniyorum.

Birde Soyeon unni dans ederken fazla takmıyormuş gibi olayı dikkat edince. Bilmem bana öyle geldi sence ?

Kesinlikle kızlar tek başına çok daha harika giyinebilirler. Biggrin

Soyeon bence takmadığındandan değilde profesyonel olduğundan çok doğal dans ediyor. Biggrin Birde sanırım Boram hasta çünkü farkındaysanız resimlerde çok solgun görünüyor. Sad
시노시작
(14-05-2012, Saat: 17:29)jiyeon yazdı:
(14-05-2012, Saat: 7:52)amber _ my love yazdı: Bence de. Boram unni güzel hatta diğerlerine göre harika. Diğerlerinden o kadar farklı ki dans ederken tarz farkı çok ortaya çıkıyor. Biggrin Eun unninin de sadece üst tarafı olan bir resmi var. Orada da iyi çünkü bir tek üstü var. Ama altı kurtarmaz. Biggrin Diğerleri de ... Ben olsam reddederdim kıyafetleri ya da kendim seçerdim. Ben kızların seçimine güveniyorum.

Kesinlikle kızlar tek başına çok daha harika giyinebilirler. Biggrin

Soyeon bence takmadığındandan değilde profesyonel olduğundan çok doğal dans ediyor. Biggrin Birde sanırım Boram hasta çünkü farkındaysanız resimlerde çok solgun görünüyor. Sad

Boram'a hiç öyle dikkat etmemiştim. Ama evet biraz solgun. Sad

Ama Soyeon biraz garip geldi bana. Hareketler filan daha sıcak olmasını beklerdim ondan. Undecided

[Resim: tarx.jpg]

♥ T-ARA ♥ Sexy Love ♥

Neden herkes benim sadece T-ara aşkımı biliyor ? Bundan sonra 2PM + Taecyeon aşkımı da bağıra bağıra söyleyeceğim ki birileri Taecyeon oppamı boşta zannetmesin..! Smile
Paylaşımlar için teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
ah cidden bazen hiç güzel giydirmiyolar ^^
ama çok tatlılarrr Biggrin
Koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi Sensiin. LeeMinhoom <3 ^^
[Resim: 49098194.jpg]

[Resim: 47784437.jpg]
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

[Resim: gg1c.jpg]

[Resim: gg2g.jpg]

Tumblr
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

T-Ara – Day By Day [OFFICIAL]

[Resim: 3u9sa.jpg]

[Resim: bnmfk.jpg]

[Resim: 9oyvi.jpg]

[Resim: 5zheq.jpg]

[Resim: 9i78i.jpg]
[Resim: Tkmg8.gif]
Happy Princess of 소녀시대

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi