yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T-ara News / T-ara Haberleri
(12-04-2012, Saat: 14:19)Min-Hee Chang^^ yazdı: T-ara shocks by signing up for acting

T-ara Oyunculuk Için Sözlesme Imzalayarak Herkesi Sasirtti

T-ara, geçen hafta gruba iki üye katilmasi için karar almasinin ardindan, sok edici baska bir duyuru daha yapti.

Sirketin Çarsamba günü yaptigi açiklamaya göre, kiz grubu oyunculuk ajansi Gu Management ile kontrat imzaladi.

Ajans, "T-ara üyelerinin tümü oyunculuk yetenekleri ile taninmistir. Grup sadece Kore ve Japonya ile kalmayip, Asya çapindaki projelerde rol almak için bizimle kontrat imzaladi. Biz de onlarin oyuncular olarak potansiyellerini gelistirmeye devam edecegiz." seklinde konustu.

Kiz grubunun sarkicilik faaliyetleri, ana ajansi Core Contents Media tarafindan yönetilmeye devam edecek. Oyunculuk ile ilgili faaliyetlerinin tümünü ise Gu Management üstlenecek.

Min-Hee Chang^^

T-ara has made yet another shocking announcement following its decision to recruit two more members last week.

This time, the girl group has signed with acting agency Gu Management, according to the company on Wednesday.

“All T-ara members are renowned for their acting abilities. Having signed with us, we’ll continue to enhance the potential of the group as actors as they take on roles not just in Korea and Japan, but Asia-wide,” the agency said.

For their singing responsibilities, the girl group will continue to be managed by its primary agency Core Contents Media. However, for all acting-related activities, Gu Management will step in to speak on behalf of the group.

12.04.2012 - JoongAng

[Resim: 20111116crycrytaragroupg.jpg]
시노시작
(09-06-2012, Saat: 20:25)JunHong yazdı: T-ara unveils official poster for first concert in Korea, ‘Jewelry Box’

T-ara, Kore'deki İlk Konseri ‘Jewelry Box’ için Resmi Posterini Yayınladı

T-ara, fanclub açılışı ve Kore'deki konseri için resmi posterini yayınladı.

Üç yıl önceki çıkışından beri ilk kez 14 Temmuz tarihinde “QUEEN’s“ adlı fanclub düzenleyecek. Üyeliğinin ilk turu, 8 Mayıs tarihinde açıldı, 28 Mayıs tarihinde ise sona erecekti fakat hayranlardan gelen istek nedeniyle 7 Haziran'a kadar uzatıldı.

T-ara üyeleri, ilk konserleri için fanclub üyelerine yüzde 10 indirim yapılmasını talep etti ve Core Contents Medya kabul etti. Konser, 11 Ağustos tarihinde düzenlenecek.

T-ara daha önce 3 Haziran'da Tayland'da 7,800 biletin tükendiği bir konser düzenledi. 19 Haziran'dan itibaren T-ara Japon turuna başlayacak.

T-ara üyeleri, “Hepimiz herkes için unutulmaz anlar olacak olan eğlenceli ve heyecanlı bir sahneye hazırlanıyoruz, bu yüzden lütfen bunu bekleyin”, şeklinde belirtti.

JunHong

T-ara has unveiled their official poster for their fanclub inauguration and Korean concert!

On July 14th, the girls will be holding their first fanclub inauguration since their debut three years ago for their fanclub, “QUEEN’s“. The first round of membership opened on May 8th and closed on the 28th, which was later extended to the June 7th due to the influx of requests from fans.

The members of T-ara requested that fanclub members get 10% discounts on tickets for their first concert, which Core Contents Media agreed to. The concert will be held on August 11th.

T-ara previously held a concert in Thailand on June 3rd, which sold out all 7,800 seats. Starting from the 19th, the girls will be starting their Japanese tour concert.

The members stated, “We are all preparing a fun and exciting stage that will be memorable for everyone so please anticipate it.”

09.06.2012 - Allkpop

[Resim: scaled.php?server=6&filename=20120608tar...es=landing]
Day By Day Teaser'ı çıktı. Şarkı muhteşem ama. Sabırsızlıkla bekliyorum. Atkilic

[video=youtube]url=http://www.youtube.com/watch?v=T4PGKzqDLqY[/video]
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
Her zamanki gibi mükemmel olacak. o.O
~luckystarseven
seasoning♥
Lucky*7, Ulzzang Lovers and Adviser xD
|Miss.Sometimes|
SUPER JUNIOR♥
Abokist.
Şarkı mükemmel. Paylaşım için teşekkürler. Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Şarkı gerçekten muhteşem. ^^
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

Sonunda klip çıktı!
Ve mükemmel T-ara karşınızda!
Atkilic

http://www.youtube.com/watch?v=brnCe8lL7l4
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
T-ara'nın eski dansçılarından biri grubun Hwayoung'la olan ilişkisi hakkında bir açıklama yaptı ve herkesi şok etti. İşte dansçının Jiyeon'un Hwayoung'u tokatladığını gördüğünü söylediği açıklamasına bir göz atın!

“Ben T-ara’nın özel dans takımı Hot Chicks’in bir üyesiyim, ve aynı zamanda Davichi, KARA, Brown Eyed Girls, Rainbow Pixie, gibi idollerle çalışıyorum.

Japonya konserinin gerçekleştiği sıralardaydı. Hwayoung eklendikten sonra Lovey Dovey shuffle dansımızla popüler oluyorduk, ve Roly Poly yıl sonu performansı için hazırlanıyorduk.

Provalardan biri sırasında, Kwang Soo'nun aktivitelerimizi arttırdığı bir durum vardı, bu yüzden hem dansçılar hem de T-ara üyeleri günlük işlerini bitirdikten sonra hassas ve sinirliydi.

Yine de, herkes bütün gücünü topluyordu ve prova yapıyordu, Hwayoung koreografiyi biraz karıştırdı. Bunu gören Jiyeon ve Soyeon daha sonra onu iğneleyici bir şekilde ‘Sen çoktan katılma kararı aldığından, belki biraz daha çok çalışman lazım.’ diyerek onunla alay etmeye başladı.

Hwayoung daha sonra biraz üzüldü, ama dans lideri durumu düzeltti ve provaya devam ettik.

Ama Hwayoung’un yüzünde rahatsız bir ifade oluştu, ve bunu gören Jiyeon Hwayoung’un yanağına bir tokat attı ve ona çoktan çıkış yapmış bir gruba zaten geç girdiğini, daha duyarlı davranması gerektiğini ve suratında böyle bir ifadeyle prova yapmaması gerektiğini söyledi.

Atmosfer son derece gerginleşti, ve Hyomin Jiyeon'a daha ondan büyük bir insan olmasını (Hwayoung'a iğneleme var) söyleyerek onu dışarı götürdü.

Hwayoung'un "göğüs" kazasından sonra bile, herkes onu rahatlatmak yerine, ona karşı çok farklıydı.

Kazadan sonra, T-ara “Day By Day” şarkısına hazırlanmak için ara verdi ve Davichi ve Brown Eyed Girls ile olan etkinlikler yüzünden, T-ara'yı sadece televizyonda gördüm.

Onları televizyonda görünce, kızların Hwayoung'la olan ilişkilerinin geliştiğini düşündüm, ama hepsi yetişkin olan bu kızlar arabada Hwayoung'un yanında oturmak istemiyorlar, bu yüzden onlar göz göre göre Hwayoung'un gözünün önünde taş kağıt makas oynuyorlar.”

________________________________________________________________________________________________

CEO Kim Kwang Soo, yeni bir açıklama yaptı. CEO, dans takımından birinin Jiyeon ve tokadı hakkındaki açıklamasının yalan olduğunu belirtti. "Dün, açıklamadan sonra dans takımıyla iletişime geçtim ve tokat yazısının içeriğiyle birlikte tamamen yalan olduğunu onayladım. Hwayoung'un kontratını iptal etmemin nedeni, onun emirlere uymamasıydı, canlı yayına çıkmayı reddetmesi gibi. Bu kararı da personellerin şikayetleri üzerine verdim. Fakat, bu kararımın Hwayoung için daha yararlı olacağına inanıyorum. Dün de söylediğim gibi dışlama dedikodularının bununla hiçbir ilgisi yok. Antilerin yaydıkları dedikodular yüzünden bu olay sapa sardı. T-ara ve Hwayoung için işleri zorlaştırıyorlar. Hwayoung ve Hyoyoung'ın ailesiyle görüşüp onlara kararımı bildirdim. Onlar da oldukça anlayışlı davrandılar ve T-ara için en iyisini dilediler. Bu tip dedikodular yalnızca onlara da zor zamanlar yaşatıyor."

"T-ara ile ilgili haberlerin internete verilmeden önce CCM tarafından onaylanmasını talep ediyoruz."

Ayrıca Kim Kwang Soo, tokat yazısı hakkında şunu belirtti. "O yazının IP adresi takip ettirildiğinde dansçı olmayan biri tarafından yazıldığı anlaşıldı." CCM bunu polise bildirdiğini ve polisin internet araştırmacılığı ünitesinin bu konuyla ilgilendiğini belirtti.

Ve cevap polis departmanından geldi. "Elimizde T-ara veya Core Contents Media ile ilgili hiçbir rapor bulunmamaktadır. CCM'nin bu olayı polise bildirdiği ve olayla internet araştırmacılığı ünitesinin ilgilendiği doğru değildir."

Konuyu çok iyi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla yorum yapayım.
Bence Hwayoung güçlü bir repçi ve gruptan ayrılması gruba eksiklik getirecektir. . Zira Hwayoung'un fanları da var. Twitterda da muhteşem şekilde destekliyor fanlar Hwayoung'u. Ayrıca Youtube'ta her T ara videosunun altındaki yorumlarda da Hwayoung'u destekleyen bir çok kişi var. Bence üzücü bir olay. İnşallah onun için daha iyi olur.
Ben Jiyeon'un tokat attığını falan düşünmüyorum ama yaptıysa da çok ayıp etmiş. Herkes hata yapabilir. Kimse kimseye tokat atamaz hem de bu sebepten ötürü. Hwayoung'un suçlu olduğunu düşünmüyorum ben. Suç şirketlerde. Confused

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi