yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Swallow The Sun / 태양 을 삼켜라 (2009)
Hilal abla da gelmis Happy0064 Besinci bölümü de izledim.Acaba diyorum Min Ho bir oglu oldugunu ögrendide Jung Woo yerine yanlisla Tae Hyuk'u mu buldu?Su Tae Hyuk ne duygusuzmus arkadasinin ölümüne sebep oldu,onun yerine baskasi hapishanede ama hiç umursamiyor.Ki Sang, Jung Woo'ya babasini çok farkli anlatti.Sanki annesini zorla tutmus gibi ,halbuki annesi babasi asikti birbirine.Jung Woo'nun da hapse girince saçlari gitti eski hali daha çok yakisiyordu bence.Soo Hyun'umuzun Ingilizce'si de çok seker.6.bölümü merak ediyorum acaba komutan ne söyleyecek?
Birkaç avatar-imza.

[Resim: swal1.png]

[Resim: soohyun.png]

[Resim: swal4.png]

[Resim: swal5.png]

[Resim: ssst1.png] [Resim: ssst2.png] [Resim: ssst3.png] [Resim: ssst4.png] [Resim: ssst5.png]
(31-08-2009, Saat: 22:56)canan yazdı: Hilal abla da gelmis Happy0064 Besinci bölümü de izledim.Acaba diyorum Min Ho bir oglu oldugunu ögrendide Jung Woo yerine yanlisla Tae Hyuk'u mu buldu?Su Tae Hyuk ne duygusuzmus arkadasinin ölümüne sebep oldu,onun yerine baskasi hapishanede ama hiç umursamiyor.Ki Sang, Jung Woo'ya babasini çok farkli anlatti.Sanki annesini zorla tutmus gibi ,halbuki annesi babasi asikti birbirine.Jung Woo'nun da hapse girince saçlari gitti eski hali daha çok yakisiyordu bence Biggrin Soo Hyun'umuzun Ingilizce'si de çok seker Smile 6.bölümü merak ediyorum acaba komutan ne söyleyecek?
Birkaç avatar-imza Smile

[Resim: swal1.png]

[Resim: swal2.png]

[Resim: swal3.png]

[Resim: soohyun.png]

[Resim: swal4.png]

[Resim: swal5.png]

[Resim: ssst1.png] [Resim: ssst2.png] [Resim: ssst3.png] [Resim: ssst4.png] [Resim: ssst5.png]

Sen olmasan kimse bize avatar imza yapmayacak Biggrin Canan muhtesemsin. Onay Renkleri,herseyi harika. Ellerine saglik Smile Izininle birini kullanayim.
Bu arada Jung woo'nun kisa saçli halini ben daha çok seviyorum. Yüzü gözü açildi çocugun D: Hosgeldin hilal abla. Smile
(01-09-2009, Saat: 1:05)saylan_çu yazdı: Sen olmasan kimse bize avatar imza yapmayacak Biggrin Canan muhtesemsin. Onay Renkleri,herseyi harika. Ellerine saglik Smile Izininle birini kullanayim.
Bu arada Jung woo'nun kisa saçli halini ben daha çok seviyorum. Yüzü gözü açildi çocugun D: Hosgeldin hilal abla. Smile

Kullan tabi Zeynep,senin sayende izliyoruz diziyi ben iki imza yapmisim çok mu Biggrin Saçinin kisa modelinin bile bir havasi var,hapishane berberleri mahkumlara yakisan saç modelleri kesiyor sanirim Biggrin Altinci bölümü de kisa zamanda izleyecegim Smile
6. bölüm bakalim bizim merakimizi giderecek mi Canancim? Tae Hyuk benim içinde süpheli, ama Jung Woo'nun babasi Mi Yeon'un hamile oldugunu ögrenemeden Jeju'dan ayrilmak zorunda kalmisti. Sad
Hakkınızı helal edin. ~
Swallow The Sun 6. Bölüm Resimleri

[Resim: 19121699.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 89905141.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 52321250.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 91713294.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 98988998.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~