yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superstitions in Korea / Kore'de Batıl İnançlar
Çok ilginmis.Sinav öncesi saçlari yikamamalari da çok garip ama bende deneyeyim bari..Biggrin
Benimde oppamla aramda 10 yas of ya..Aglama
Tirnak kesmeme inanci bizde de varSmile

Her kültürün belli basli inançlari oluyor Kore'ninki de biraz tuhaf gerçekten.

Özlellikle sinav öncesi saç yikanmamasina sasirdim.Smile

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
-Bir test sinavina gireceksen Kore'de o gün saçin yikanmamasi gerekir. Saçin yikanmasi hafizandaki bilgileri unutturur.

Bu batil inanç gerçekten garipmis...
Konu için tesekkürler. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
umarim oppalar bunlara inanmiyoduur Sad yoksa minhoyla evlenmem suya düser Biggrin
Çok degisik inançlar varmis. Konu için tesekkürler. ^^
Baya ilginçmis. Fareler , yilanlar gazabina ugruyorlar. Abaza
paylasim için tesekkürler Onay valla severek okudum.. korenin de kendine göre tuhaf hurafeleri varmss onu ögrendk Wink tirnak kesme olayi bizde de ayni.. en çok saç yikama olayina güldüm Biggrin Biggrin hemen hemen hergün saç yikayan biz akilsiz miyiz yani Tongue kargalara gelince bizim ülkede kargadan bol ne var yandik ki ne yandik Tongue hahahaaayy saksagan bulan gören varsa bildirsn Smile 5 yas fark olayina diyecek kelime bulamiyorum.. çünkü esimle aramda 5 yas fark var demek o yüzdenmiss kavgalarimiz BiggrinBiggrinBiggrin
daha öncede okumustum tekar okudum Biggrin
gerçekten ilginç inançlari var..
Saçlarin yikanmamasi olayi komikmis biraz ya ^^
tirnak kesilmemesi olayi az çok bizde de var, aksam aksam tirnaklarini kesme, islik çalma falan..
Enteresan
Bizim batil inaçlarimiza benziyor.
ofgmey
[/size][/color][/font][/b]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi