yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superstitions in Korea / Kore'de Batıl İnançlar
Adi üstünde batil inançBiggrin Bunlarla kendimizi üzmeyelim. Oppalarla hayallere devamBiggrin
[Resim: 3261O9.gif]
Ay inanmiyorum.Biggrin
Okurken kendimden geçtim.:img-hysterical:
Batil inanç tamam bizdede var ama bu kadar degil.:img-hysterical:
Paylasim için tesekkürler. Opucuk
Aslinda bazilarini burada da kullaniyoruz. Böyle denmelerininde bir nedenide vardir eminim. Mesela gece gece tirnak kesilirse karanlikta görünmediginden birseyler olabilir gibi. ( Biraz saçma olabilir örnegim. Dodgy )

Sarkicilar gece sarki söylüyorlar ama hiç yilan soktugunu duymadim.

Ah batil inançlar. Biggrin

Paylasim için tesekkürler. Opucuk
''Bir test sinavina gireceksen Kore'de o gün saçin yikanmamasi gerekir. Saçin yikanmasi hafizandaki bilgileri unutturur.'' acaba halkin çogunlugu buna inaniyor mu merak ettim Smile
-Kore'de erkek veya kiz arkadasina kirmizi bir ayakkabi hediye edersen bu yakin zamanda seni birakacagini ifade eder. Buna inaniyorlarsa yandilar. Biggrin Tesekkürler paylasim için. Alkis
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Aksamleyin tirnak kesmek iyi degildir olayi bizde de vardir. Bana küçüklügümden beri aksam tirnak kesilmez derlerdi. Ben de hiçbir zaman aksam tirnak kesmem. Ama neden oldugunu bilmiyorum. Her ülkenin, her kültürün kendine özgü batil inançlari vardir. Bilgilenmemiz iyi oldu. O da neymis diye yabancilik çekmeyiz. Biggrin Paylasim için tesekkürler. Smile
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]
O zaman oppamla ben çok idealiz. Tam dört yas var aramizda. Ama daha fazlada olsa sorun olmazdi. Ben onla kavga edecegime gider kendimi bogaz köprüsünden asagiya atarim daha iyi.
Güzel bir konu olmus, tesekkürler. Bilmem ama Babamda gece tirnak kesilmez derdi.

Jang Keun Suk Fan Club

Bana mantiksiz gelen inançlari varmis.
Angel ...
Kore'de geceleyin tirnak kesmenin iyi olmadigi söylenir. Geceleyin tirnak kesen birinin tirnaklarinin fareler tarafindan yenecegini ve tirnak kesen kisinin ruhunu alacaklarina inanilir...

:img-hysterical:
Bu bana çok komik geldi:d

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi