yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior Worldwide (Super Junior'i TÜRKİYE'ye Getirmek İçin!)
Devam ediyormus degil mi? Eski degil...
Söyle ki facete oturum aç -belki açmadanda olur bilemiyorum-
facete oturum açtiktan sonra profiline git orda hani www..... kismi var ya oraya 1 kere tikla ctrl a ya bas - önce ctrl sonra a ya bas , a ya basarken elini ctrlden çekme Smile- yani bir elin ctrl ye digeri a ya basili olsun ayni anda Smile
sonra sadece a daki elini kaldir ve c ye bas böylece linki kopyalamis olacaksin.
Sonra gönderecegin mesaja gel facebook url kisminin önüne gel bir kere tikla ve önce ctrlye sonra v ye bas. Böylelikle urlyi kopyalayip yapistirmis olacaksin.
Anlamadigin bir yer olursa tekrar sorabilirsin. Smile
(23-08-2011, Saat: 2:59)ilayda~* yazdı: Söyle ki facete oturum aç -belki açmadanda olur bilemiyorum-
facete oturum açtiktan sonra profiline git orda hani www..... kismi var ya oraya 1 kere tikla ctrl a ya bas - önce ctrl sonra a ya bas , a ya basarken elini ctrlden çekme Smile- yani bir elin ctrl ye digeri a ya basili olsun ayni anda Smile
sonra sadece a daki elini kaldir ve c ye bas böylece linki kopyalamis olacaksin.
Sonra gönderecegin mesaja gel facebook url kisminin önüne gel bir kere tikla ve önce ctrlye sonra v ye bas. Böylelikle urlyi kopyalayip yapistirmis olacaksin.
Anlamadigin bir yer olursa tekrar sorabilirsin. Smile

Çok tesekkür ederim. Smile

Anlamadigin bir yer ?
(23-08-2011, Saat: 3:05)ilayda~* yazdı: Anlamadigin bir yer ?

Yok anladim yaptim oldu sanirsam baska bir seye gerek yok dimi göndrebilirim simdi ?
Yoktur herhalde yollayabilirsin. Smile
(23-08-2011, Saat: 3:10)ilayda~* yazdı: Yoktur herhalde yollayabilirsin. Smile

Çok tesekkür ederim. Smile
Hemen kardesiminkinden de yolluyorum. Biggrin
Bali bali ! Biggrin
ankete nerden bakılıyor ben bulamadım da Smile
Ya ben adrese girdim ama anketi nereden dolduracağımı bilmiyorum ya da göremedim. Biggrin
Yardım eder misiniz? Huh

always your MINE.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi