yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior 'un Tek Bayan Üyesi Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?
Gerçekçi olmam gerekirse, o kadar erkegin oldugu bir grupta, tek kiz oldugum için rahatsiz olurdum.
Ayrica hiçbiri yasitim degil, bu nedenle alisana kadar hiçbiriyle rahat konusamazdim sanirim.
Alistiktan sonra eminim her sey çok güzel olurdu ama alisana kadar eminim çok sikinti çekerdim.
Bu arada sanki Super Junior'a gerçekten katilacakmisim gibi hissettim bir an. Biggrin

Çok yaratici bir soru olmus. Biggrin Bir an hayallere daldim. Herhalde adlarini ögrenip, hepsini ayirt edene kadar baya uzun bir süre geçerdi. Sonrasi tabi ki eglenceli olurdu. Düsündüm de tek kiz olunca prenses gibi bir sey olursun aralarinda. Gruptaki herkes sana ilgi gösterir, sevilirsin filan rüya gibi. Biggrin Bir de söyle bir durum var ki fanlar çok kiskanirlar, kazaya bile kurban gidebilirsin yani. Biggrin

Neler yapmazdim ki. Abaza hysterical

♥|~ ~ 난 널 사랑해 ~ ~ |♥
♥|~ ~ I Love You ~ ~ |♥
♥|~ ~ JB ~ ~ |♥

[Resim: nI3Zd.gif]

♥|~ ~ 나의 천사 ~ ~ |♥
♥|~ ~ My Oppa ~ ~ |♥
♥|~ ~ Benim Oppam ~ ~ |♥

Ay. Smile) Ne güzel olurdu. Onlarla beraber hayali bile insani mutlu ediyor hani. Smile Içlerinde herhalde en çok Shindong'dan korkardim. Smile Shindong bu napacagi belli olmaz. Biggrin Ama Kyuhyun ve Siwon'la iyi anlasirdim gibime geliyor. Smile Oy yerim onlari ben. Smile
[Resim: tumblr_m5aijkpTDu1rx5tr6o2_250.gif]
You belong with me !
I will love you forever .
Be mine ..
♥
Valla acayip tirsardim ama tanistikça samimi olduklarini anlardim. Biggrin Içlerinden en yakisiklisi olan Siwon'u kendime asik eder hemen evlenirdim. Çok mükemmel olurdu ya. Biggrin
Valla düsünüyorum sonuçta 13 erkek 13'ü de birbirinden yakisikli bir yandan süper ama erkek erkektir degil mi Koreli olsa bile ben yapamazdim ama ss501 olsaydi yapardim en azindan 5 kisiler. :d
Yanlarinda kalirdim. Ama bence tek kiz oldugumdan dolayi tüm isleri benim üzerime yikarlardi. Biggrin
Anam dur heyecan yaptım. Biggrin
Aslında biraz mantıklı düşündüğünde bu çok saçma! Biggrin
13 erkekle aynı evde kalınır mı yaw. Biggrin Go Mi Nam gibi hissettim bir an kendimi. Zuhaha

Ama eğer olsaydı diyoruz ya işte;
Onların ablası, kardeşi, sırdaşı, annesi, aşçısı herşeyleri olurdum.
Tabii o kadar erkeğin içinde olupta birine aşık olmamak ya da birinin bana aşık olmaması imkansız. Biggrin
Onuda duruma göre düşünürüz artık. hysterical
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Çok havalı olurdu Biggrin Cool
Heechul ile aynı odada kalsam yeter. Biggrin

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi