yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior 'un Tek Bayan Üyesi Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?
Arkadaşlar Super Junior üyelerinden tek bayan siz olsanız düşünceleriniz neler olurdu?
Kafayi yerdim herhalde. Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Oo ben Super Junior üyesi olacagim da tek kizim diye dert edecegim. SuJu üyesi de olsam bana yeter. Biggrin
Kesin bayan hayranlar beni sevmez bu yüzden oppami taniyan bir üyeyle kanka olurum. Durtuk
Sonra oppamla tanisinca erkek arkadasim olur.
Bayan hayranlar da beni sever nasilsa basim bagli olmus olacak erkek arkadasim olunca. hysterical

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Ah daha ne isterim. Biggrin Ama isim zor olurdu hangisine baksam. hysterical
Cennete düsmüs gibi olurdum her yan yakisikli dolu kafayi yerdim galiba. Abaza Zuhaha

Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...

Taçsız Kral Metin Oktay
Çok zor bir durum. hysterical Kyu'mla ve DongHae'mle ayni grupta olmak. Happy0064 Bir tercih yapmam gerekir o zaman. Abaza Kyu'ma yazardim herhalde. hysterical Heechul'la hiç anlasamazdim galiba çünkü tam bir giciga benziyor. hysterical Durtuk Kyu'm erkek arkadasim Donghae'm kankam olurdu. (çok zor olsa da Biggrin ) Yesung'la çok iyi anlasirdim diye düsünüyorum. Anlasma Leeteuk abim gibi olurdu. Biggrin Ay rüya gibi birsey olurdu onlarla ayni grupta olmak. Kalp

[Resim: balksz1ow.png]

*Ji Eun*

SHINee♥SuJu♥2NE1♥SECRET♥MBLAQ

Eger ben grupta olsaydim 5 - 6 - 7 tane oppam olurdu. Biggrin
Öhüm öhöm.. Süper olurdu. Biggrin

Çok güzel olurdu. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi