03-05-2012, Saat: 18:59
Gucci hastalari. Adamlar zengin, para saçiyorlar. Oysaki bize verseler Kore'ye kaçmak için paramiz olurdu.

Super Junior'un Kiyafet Tarzlari
|
03-05-2012, Saat: 18:59
Gucci hastalari. Adamlar zengin, para saçiyorlar. Oysaki bize verseler Kore'ye kaçmak için paramiz olurdu.
![]()
08-05-2012, Saat: 22:45
Para saçtıklarından değil. Onları şirket veriyor ellerine. Sponsorları oldukları için.
Yani o markalarla anlaşmalılar. Reklam amaçlı. ![]() Ee tabi adamlar bit pazarından mı giyinecek. ![]() Öyle ya da böyle Şupo Men'lerimiz onlar. ![]() Her şey yakışıyor bu çocuklara. ![]() ![]() Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
26-06-2012, Saat: 1:16
Hayır benim anlayamadığım şey bunlar SM'in kazançlarının sadece 3'te 1'ini üyelere verdiğini bu yüzden çok para kazanmadıklarından yakınmıyorlar mı?! Nasıl böyle giyinirler?! Şu an gerçekten anlayamıyorum.
![]() ![]() ![]() ![]() 사랑해 ^_^
26-06-2012, Saat: 1:20
alt tarafı kıyafet ya yuh demeden geçemiyorum :/
<3 Kim Hyun Joong <3 Seni bulacağım oğlum bekle 3-4 yıla Koredeyim ![]() ![]()
26-06-2012, Saat: 1:27
Evet bence de Siwon üzerinde servet taşıyor.
Üzerine giydikleri 12 000 TL'den fazla !
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
26-06-2012, Saat: 1:34
Yuh niye bu kadar pahalı giyiniyolar ki
![]() Marka olunca noluyo yani ![]()
30-06-2012, Saat: 18:06
Dedim ya arkadaşlar onlar kendileri giymiyor, reklam amaçlı giyiyorlar çoğunu.
Mesela Gucci ile anlaşmaları var, katolog çekimlerine falan kıtılıyorlar ya ayrıca o üründen birşeylerde taşıyorlar. Haa kendileri bile alıyorlarsa alacaklar tabii. Kore'nin İdol Grubu onlar ben mi giyineceğim öyle. ![]() ^^ Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
01-07-2012, Saat: 1:05
(30-06-2012, Saat: 18:06)Koreli-kız yazdı: Dedim ya arkadaşlar onlar kendileri giymiyor, reklam amaçlı giyiyorlar çoğunu. Doğru. Mesela ben de bir ara SNSD'nin giyimlerinde bir kaç şeyi çok beğenmiştim, ürünlerine baktım. Bayağı pahalı markalardı. Orada araştırırken öğrendim bende böyle büyük markalarla reklam anlaşmaları olduğunu. Sm'nin hemen hemen her grubunda var. Yani kalkıp Donghae Siwon falan gidip onları bizzat mağazadan almıyor. Bu ürünlerin reklamlarını yapıyorlar sadece. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|