08-08-2012, Saat: 1:16
Varım dıyecegım ama korkuyorum abla sımdı evıl bu bogar ,öldürür falan neyse evet diyorum en cok ben vururum belki.:d Super Junior ile cok unlu bır dergiye poz vermeye var mısın? Yok musun?
|
Super Junior ile Var Mısın? Yok Musun?
|
|
08-08-2012, Saat: 1:16
Varım dıyecegım ama korkuyorum abla sımdı evıl bu bogar ,öldürür falan neyse evet diyorum en cok ben vururum belki.:d Super Junior ile cok unlu bır dergiye poz vermeye var mısın? Yok musun?
08-08-2012, Saat: 3:42
(Son Düzenleme: 08-08-2012, Saat: 3:43, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Huhuuww! Melike sen benim içimi mi okuyorsun napıyorsun?
![]() Varıııımm! Kangin ile araba yarışına var mısın yok musun?
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
08-08-2012, Saat: 3:53
Varım! Koparız bi güzel.
![]() Siwon ile sabaha kadar dedikodu yapmaya var mısın yok musun? Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
08-08-2012, Saat: 4:03
Varım. (Bu onu biraz yorabilir
)Shindong ile tv proogramı sunmaya var mısın yok musun?
09-08-2012, Saat: 1:21
Varım tabı kı.
Cukka cukka Dans ederiz. :d Super Junior ile pıjamaları giyip, bır yandan süt içip bır yandanda şişe cevırmece oynamaya var mısın? Yok musun?:d (Haha içini okuyorum Betul abla! :d )
09-08-2012, Saat: 11:15
Melike yeter yeter!
![]() Daha geçen gün düşünüyordum şişe çevirmeceyi. ![]() Valla korkmaya başladım ben. ![]() Sütümüz çilekli olsun lütfen. ![]() Leeteuk ile bir düğünde gelin ve damada şahitlik etmeye var mısın yok musun? ^^ Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
09-08-2012, Saat: 20:06
Varım.
![]() Shindong ile spor yapmaya var mısın? Kilo verdirelim azıcık şu çocuğa.
09-08-2012, Saat: 23:38
Oys ben kılolu daha cok seviyorum tombısımı ama sağlığı ıcın varım. :d Haha Betul abla kalp kalbe karsıymıs demek ki. :d Super Junior ile aksam sahilde ateş yakıp ,çember şeklinde oturup(gıtarda alın tabı :d) Akdeniz aksamları bır baska oluyor şarkısını şöylemeye var mısın?Yok musun?:d
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|