yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior Günlüğüm

Super Junior Günlüğüm

Yeni bir oyunla karşı karşıyayız? Hazır mısınız?

Yapacağımız şey basit ve anlamlı. Smile

Gün içinde Süper Junior ile ilgili aklımıza gelenleri, hislerimizi, bizim için unutulmaz oldukları anları paylaşabiliriz. Yazdıklarımızı sanki onlar okuyormuş gibi ya da sadece bizimle paylaşıyormuş gibi yazabilirsiniz.

(Not: İzin alınarak açılmıştır. Onay )

-*-*- 4Ever Kore-fans -*-*-
Ilk ben basliyorum...

Merhaba korea-fans ailesi..Bende bir E.L.F olmasamda suju grubunu çok seviyorum...
Gruptan en çok Heechul ve Leeteuk'u seviyorum, sesleri müthis. Opucuk

-*-*- 4Ever Kore-fans -*-*-
Benim her günümde her animda var onlar her sey onlar için. Benim onlara olan sevgim çok farkli ya.. Her gün her an onlari düsünüyorum. Her an..OpucukKalpOpucukKalpSmile
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Ilk olarak böyle bir konu için tesekkür ederim. Çünkü bende böyle içimi dökecek yer ariyordum. Etrafimdakilerin beynini yedim. Sevgili günlüge döküleyim bari Smile

Sevgili Super Junior günlügü ve E.L.F. leri. Yine bir güne basladim. Sabah kalkinca,aksam yatmadan önce mutlaka SuJu'yu bir kere görmeden edemiyorum. Bos zamanlarim onlarin sarkilariyla doluyor. Iyiki tanimisim. Bir çok videosunu izledim yine. Çok güldürüyolar beni. Insallah onlarla tanisabiliriz. Çok merak ettiklerim var haklarinda. Bugün yine stres dolu bir gün olacak. Umarim sans getirirsiniz bana canlarim. First Love SUJUKalp
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
Ben de bu güzel konu için tesekkür ederim. ^^

Imm..Biricik Suju'm ve Elf kardeslerim..Dün yine Heenim'in komik videolarini izledim.Allah'im bir insana gülmek bu kadar mi yakisir ? Biggrin Piyano çalip sarki söyledigi videoyu izledigimde biraz hüzünlendim...Çünkü Sohee de oradaydi ve Heenim sarkiyi ona söyledi. Aglaelsalla Keske dedim SoHee unnienin yerinde ben olsaydim da sarki bittikten sonra gidip ona sarilsaydim.Hele Sohee'nin o donuk,ruhsuz hareketleri beni yedi bitirdi.Insan bi tesekkür eder degil mi güzel ablacim. Biggrin Neyse bugünlük bu kadar sevgili Super Junior günlügüm. Smile Kendine iyi bak. Opucuk
Alıntı:Merhaba arkadaslar..
Ben bugün Suju'nun normalde SNSD sarkisi olan Gee'yi söyledikleri videoyu izledim çok komikti. Özelliklede Heechul.. Buyrun video

Pardon bu yavas versiyonu bu video

Lütfen mesajlarinizi bir arada toplayiniz yanlislik yaptiysanizda yöneticiye bildiriniz. Onay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
SuJu'm canim. Yine sizle dolu dolu geçti günüm.Heryerde siz varsiniz artik benim için.Herkese sizi anlatiyorum. Artik daha çok kisi taniyor sizi. Hepte anltcagim sizi.Kimse sizin güzelliginizden,sesinizden,iyiliginizden sizi sevmek gibi tatli duygulardan mahrum kalmasinKalp
Özellikle Heenim hergün sana olan bagimliligim dahada artiyor.Sonu neye varacak bilmiyorum.Sikayet etmiyorum ama aklimi baska seylerede vermem gerekiyor çok dagitiyorsun be tatlim Kalp
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
Her zaman her an SuJu düsünüyorum.Özelikle Donghae'yi. Bir resmini görünce sanki yeniden asik oluyorum ona.Kalp Bütün arkadaslarim Donghae'yi sevdigimi biliyorBiggrin Derste, sokakta izledigim komik videolari aklima gelince(Özellikle Gee videosu) gülmekten ölüyorum.Sarhos Birinin görüp deli demesinden korkuyorum D Evdekiler bu halime alisti zatenBiggrinBiggrin
Super Junior'siz bir hayat düsünemiyorum, düsünmek de istemiyorum..! Super Junior ben sizi çok seviyorum... Kalp
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Su Ju'm benim iyi ki tanidim sizi Opucuk sizin aranizdaki baglilik,kardeslik ve E.L.F lere olan sevginiz hiçbir gurupta yok Opucuk Onay Saranghae SUPER JUNIOR, Saranghae KYUHYUN Kalp Kalp
[Resim: 12531.gif]
Sesangi ne mang daero an dwindago hwaman nemyeon andwae..
keu reol pilyo opji..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi