yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior'dan Sevdiğiniz Kişi Başka Biriyle Çıkmaya Başlasa Tepkiniz Ne Olur?
Sevdiğiniz super junior üyesi başka bir kızla çıkmaya başlasa ne yaparsınız tepkiniz ne olur?Aglaelsalla
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Onun adina mutlu olurdum. Smile
Üzülürüm tabi ama o kizi çok seviyorsa ve onunla mutluysa ben de onun adina sevinirim askimi kalbime gömerim. Aglaelsalla
Ben ilk önce kizi tehdit ederim. Abaza Ayril derim. Anlamazsa kizdan sogutmaya çalisirim onu. O da mi olmadi o zaman baska sansim yok döverim yolarim saçini basini öldürebilirim bile. Testere
사랑해 ^_^
Eger gerçekten seviyorsa onun mutlu olmasini dilemekten baska yapacak bir sey yok. Sad Askimi içimden yasamaya devam ederim. O kiza,onu üzmemesini söylerim. Eger üzerse o zaman elimden çekecegi olur ! Tabi sonra Donghae'mi ayartirim. Biggrin Yaralarini sararim. Biggrin
(30-07-2010, Saat: 21:10)GamzeninAski yazdı: Eger gerçekten seviyorsa onun mutlu olmasini dilemekten baska yapacak bir sey yok. Sad Askimi içimden yasamaya devam ederim. O kiza,onu üzmemesini söylerim. Eger üzerse o zaman elimden çekecegi olur ! Tabi sonra Donghae'mi ayartirim. Biggrin Yaralarini sararim. Biggrin

Fistigim bana kalirsa izin verme. Ban! Niye sevdigini bir kiza kaptirasin ki?Donghae eniste öyle birsey yapmaya kalkarsa ilk ben hem enisteye hemde o kiza dalarim Donghae enisteden hiçbir sekilde vazgeçemezsin. Smile Onay
사랑해 ^_^
Saglik olsun, önümüzdeki maçlara bakiyoruz. Biggrin
(30-07-2010, Saat: 22:42)NorA_PenA yazdı: Saglik olsun, önümüzdeki maçlara bakiyoruz. Biggrin

Çok iyiydi koptum. hysterical Peki önümüzdeki maçta kim var? hysterical
사랑해 ^_^
(30-07-2010, Saat: 22:42)NorA_PenA yazdı: Saglik olsun, önümüzdeki maçlara bakiyoruz. Biggrin

Ayni tepkiyi verirdim. Smile Ama nikahina beni çagir sevgilim sarkisinida söylemeyi ihmal etmezdim. Biggrin
★ MBLAQ Fan Club / MBLAQ Sevenler Kulübü ★
Benim zaten bir oppam var (Hyun Joong). O yüzden tebrik ederim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi